Suárez a Júnior jsou zpátky v nominaci, Umtiti zraněn na 5 až 6 týdnů

Suárez a Júnior jsou zpátky v nominaci, Umtiti zraněn na 5 až 6 týdnů

Na Barcelonu čeká v rámci tohoto víkendu šlágr 4. kola španělské nejvyšší soutěže, když na její stadion dorazí Valencia. Toho už se po doléčení zdravotních patálií mohou zúčastnit Luis Suárez a Júnior Firpo. Naopak koho se týkat nebude, je Samuel Umtiti.

Barcelonští fotbalisté dovršili tento pracovní týden dvěma zbývajícími tréninkovými jednotkami. Ta čtvrteční dopolední se nesla ve znamení návratu zbývajících reprezentantů, jmenovitě Nélsona Semeda, Arthura Mela, Clémenta Lengleta a Antoina Griezmanna. K nim se stejně jako v předchozí dny přidali Iňaki Peňa, Carles Pérez a Ansu Fati

Další dobrou zprávou byla plná účast Luise Suáreze, jenž po částečném zapojení v úterý zvládl celý trénink a zopakoval to i v pátek odpoledne. To se v Ciutat Esportiva objevil i Norberto Neto, který zvládl některé cviky s ostatními. Na rozdíl od Uruguayce a také Júniora Firpa ještě ale nedostal zelenou od doktorů a zápas proti svému bývalému celku prosedí na tribuně.

Kdo jej stráví mimo lavičku je také Samuel Umtiti, jemuž byla diagnostikována malá zlomenina druhé nártní kosti v pravé noze a mimo hru má být 5 až 6 týdnů. Do soupisky se tak po delší době dostal jeho krajan Jean-Clair Todibo, stejně jako Carles Aleňá. Od poslední soupisky totiž odešel z klubu Rafinha Alcántara.

Připomeňme, že utkání mezi Barcou a Valencií začíná na Camp Nou dnes, čili v sobotu 14. září, v 9 hodin večer. Jedná se o 4. duel v rámci sezony 2019/2020 a druhý domácí pro Barcelonu, když ten první vyhrála vysoko nad Betisem 5:2. Hned po něm na Katalánce čeká vstup do skupiny v Lize mistrů a to výjezdem na Dortmund.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat