Suárez: Titul jsme si nechali utéct sami

Suárez: Titul jsme si nechali utéct sami

Přestože byla Barcelona po většinu La Ligy v čele tabulky, nakonec bude s největší pravděpodobností letošní titul v rukou Realu Madrid. Musel by prohrát poslední dva zápasy s Villarrealem a s Leganes. Podle Suáreze je především potřeba být kritický sám k sobě. 

"Nechali jsme si ten titul sami utéct. Musíme být kritičtí především k sobě," řekl Suárez v rozhovoru pro Mundo Deportivo.

"Uvědomujeme si, co se stalo a nebudeme se na nic vymlouvat. Teď chceme vyhrát poslední dva zápasy a dále se budeme soustředit na Ligu mistrů, kde budeme bojovat. Pokud budeme hrát na co nejvyšší úrovni, jaké jsme schopni dosáhnout, můžeme porazit každého. Stačí ale jediné selhání, které vás může stát titul."

Suárez si myslí, že je potřeba hrát tak jako v utkání s Villarrealem.

"Pokud budeme hrát důležité zápasy, tedy kupříkladu Ligu mistrů, měli bychom hrát jako v tomto zápase. Ten zápas byl vlastně takový vzkaz. Když chceme, tak to dokážeme."

Přestože se prezident Bartomeu veřejně vyjádřil k VAR a myslí si, že rozhodčí nadržují Realu Madrid, Suárez má na tuto problematiku jiný názor. 

"On se k tomu vyjádřil veřejně. Naši rivalové hráli proti Athletic Clubu a Getafe. To oni byli poškozeni, ne my. Neměli bychom se na nic vymlouvat. Je potřeba být sebekritický a přijmout realitu."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Pozde bycha honit...smiley

15.07.2020, 22:20

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat