Suárez: Překvapilo mě, jak rychle na mě zapomněli

Suárez: Překvapilo mě, jak rychle na mě zapomněli

Suárez se v rozhovoru znovu vrátil k okolnostem jeho odchodu z Barcelony, na který nemá zrovna příjemné vzpomínky. Myslí si, že na něj mnozí velice rychle zapomněli. V Atleticu se mu zatím daří. V LaLize se mu podařilo vstřelit 14 gólů a je v čele tabulky střelců, o gól před Messim.

"Když mi v klubu řekli, že už se mnou nepočítají, bylo to těžké. Nečekal jsem to. Koeman mi zavolal a řekl, že už se mnou nepočítají."

"Taky mi bylo řečeno, ať nechodím na trénink. Na to jsem reagoval, že dokud mi platí smlouva, trénovat budu. Klub mi nedal žádné vysvětlení, jen mi řekli, že to bylo rozhodnutí trenéra," vysvětloval Suárez.

"Nejen Messi, ale i spousta fanoušků to rozhodnutí nepochopila. Nechtěl jsem dělat žádné problémy."

Velkou roli v rozhodnutí o dalším působišti sehrála Suárezova rodina.

"Když byl můj odchod oficiálně potvrzený, začal jsem komunikovat se Simeonem a Miguelem Ángelem. Zajímalo se o mě hodně klubů, nejen Juventus. Chtěl jsem udělat rozhodnutí, které bude nejlepší pro mě i pro mou rodinu."

"Jsem na svůj čas v klubu velmi pyšný. Možná někteří opravdu rychle zapomněli, co jsem v Barce dokázal."

Co říká na konec Bartomeua v klubu?

"Jeho rezignace mě nepřekvapila. Všechno má svůj důvod. V klubu jako je Barcelona se mnoho věcí nedělalo tak, jak by se mělo.

 


Zdroje: www.football-espana.net



Diskuze

Caltic8
Administrátor

Klub ve finančních potížích se zbaví hráče, který je drahý a jde špatným příkladem, to je opravdu šokující smiley

09.02.2021, 08:14
Puyol Caltic8

Griezmann, Coutinho a Dembélé jsou v poměru kupní cena, plat a výkon podstatně dražší. A navíc nemáme typického hroťáka.

10.02.2021, 20:20

Ako strelec to je skvelý, ale aj po pol roku vyplakavat ako sa k nemu zachovali je smiešne. Costu z Chelsea vystvali ešte horšie a neriešil to celý rok. V Barce stagnoval, mal nedotknutelny pozíciu aj napriek slabým výkonom. Dali mu šancu keď ho iný upalovali na hranici. By som bol zvedavý, čo by s ním bolo ak by ho Barca po tom kusnuti nekúpila. Každý ním opovrhoval. Takže si myslím, že sú si kvit.

09.02.2021, 10:55
Caltic8 Andreas
Administrátor

Je to tak, od odchodu opakuje ty samé fráze. A nezaznamenal jsem v nich ani špetku sebereflexe (na druhou stranu patrně jsem četl jen zlomek), ovšem tu neměl ani ke konci minulé sezony, kdy mu nebylo blbý v rozhovoru hodit nefunkčnost týmu na trenéra. Nehledě na to, že jeho chování na hřišti bylo vždycky opovrženíhodný.

09.02.2021, 11:07
absint Caltic8

Přesně tak, místo uznání, že už třeba jeho výkony neodpovídaly ideálu, radši vymýšlí konspirační teorie o tom, proč se ho zbavili.
A to, že prý nechtěl dělat problémy... Fotbal je v první řadě byznys, Luisito, to je důvod, proč tě v Barce nenechali hrát do padesáti, je to ale taky důvod, proč máš takový plat.

09.02.2021, 11:55

283 zápasů, 195 gólů, 113 asistencí a historicky třetí nejlepší střelec klubu a někteří stejně nedokážou Suareze docenit. Ne, takhle se s legendou opravdu nenakládá, neměla by odcházet prakticky potají zadními dveřmi. Ano, už o tom Suarez mluví dlouho, ale co má vlastně dělat, když se ho na to novináři stále dokola ptají?

10.02.2021, 12:03

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat