Sylvinho: Kdo říká, že se Neymar nemůže vrátit?

Sylvinho: Kdo říká, že se Neymar nemůže vrátit?

Tuto řečnickou otázku si v interview pro Cadena SER pokládal hráčův krajan Sylvinho, jenž sám mezi lety 2004 a 2009 působil v Barceloně. Bývalý levý zadák, který loni krátce vedl Lyon a nyní je bez angažmá, pohovořil o dalších ex-barcelonských kanárcích.

Spousta faktorů může ovlivnit tento transfer, jako například finance. Kdo tvrdí, že se Neymar nemůže vrátit? Může hrát kdekoliv chce. Je to velmi kompletní a výjimečný fotbalista. Miluji takové hráče a jeho individuální dovednosti jsou ... mamma mia!“

Arthur je skvělým hráčem. Pracoval jsem s ním v národním týmu. Vyvinul se a má schopnosti. Dokáže roztáhnout hru do šířky a hrát výše, než dříve. Je mladý a má rozmanité dovednosti.

Coutinho má hodně umu, dává góly, ale do Barcelony nezapadl. Pokud se vrátí, tak doufám, že uspěje - a jestli ne v Barceloně, tak v jiném celku.

Messi převzal téměř vše z ostatních hráčů, včetně Ronaldinha. Jsou to odlišní fotbalisté, kteří chodí na hřiště, dávat góly a nahrávat nejlepším hráčům na světě, zatímco my ostatní si jen zahrát. Jde o oddělené představení.

Rijkaard vedl kabinu dobře, byl kamarád s hráči a věděl, jak s nimi komunikovat. Guardiola to také vedl dobře a přinesl hodně videa a informací. Opravdu miluje svou práci a je o krok před ostatními. Snažím se hráčům poskytovat informace, ale nakonec se rozhodují oni.

Bývalí hráči mají štěstí, jelikož ví, jak hráči uvažují. Rád bych trénoval ve Španělsku, kde jsem vyrostl jako fotbalista. Později jsem trénoval v Itálii. Jsem koučem, který pracuje na všech herních aspektech, ale můj tým musí mít hlavně ducha a ukazovat jej na hřišti.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

25.05.2020, 10:21
Tarja Migueli

Mas muj hlas, el presidente 🤘

26.05.2020, 10:37

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat