Ter Stegen: Máme teď prostor na analýzu celé situace

Ter Stegen: Máme teď prostor na analýzu celé situace

Sezona 2021/22 pro Barcelonu nezačala zrovna nejlépe. V Lize mistrů neuhrála ani bod a ani v LaLize nejsou výsledky přesvědčivé, v tabulce se Blaugranas po prohře s Atléticem a třech remízách (Bilbao, Granada, Cádiz) krčí až na 9. místě. Ter Stegen využil reprezentační pauzy, aby poslal fanouškům jasný vzkaz vyjadřující to, jak se k celé situaci staví. 

 
"Byl to náročný start sezony. Teď máme prostor na to, abychom celou situaci analyzovali. Po reprezentační pauze se musíme vrátit se silnou myslí a s mentalitou, která nás povede k vítězství. Spolu to dokážeme! Pojďme, Barcelono!"
 
Následující zápas čeká Barcelonu 17. 10. na domácí půdě proti Valencii. Hned v nadcházejícím týdnu (20. 10.) bude následovat utkání skupinové fáze Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev, kdy se snad Kataláncům podaří nasbírat v rámci skupinové fáze první body.

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Pokud bude analyzovat Koeman, neočekávám po reprepauze žádnej progres... To, že se s ním počítá dál, pro mě není vůbec dobrá zpráva..
Tým se mi jinak moc líbí! Starší i mladí - všichni makaj! Chtějí vyhrávat, dřou na hřišti i jistě mimo něj. Jen ty zkušenosti chybí.. A snad i trošku klidu na kopačkách, ale to jde ruku v ruce se zkušenostma.
Až nám ale kluci dozrajou, to bude jinej koncert!
Věřím tomu a těším se smiley

06.10.2021, 19:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat