Ter Stegen: Musíme se zlepšit

Ter Stegen: Musíme se zlepšit

První zápas letošní sezony si Ter Stegen po zranění zahrál právě proti Dynamu Kyjev. I když Koeman postavil poměrně silnou jedenáctku, bylo zapotřebí několika skvělých zákroků, aby nakonec zápas neskončil vítězstvím ukrajinského celku či remízou. Gólman se v rozhovru vyjádřil k průběhu utkání.

"Soupeř měl několik dobrých šancí. Musíme se zlepšit. Je potřeba si o tom promluvit." 

Ter Stegen přiznává, že Barca zápas začala dobře. Už po pěti minutách Messi vstřelil penaltu, ale pak se výkon týmu začal zhoršovat a celá hra se záhy rozpadala. "Začali jsme dobře. Měli jsme dobré šance. Postupem času však tým začal trpět. Byli jsme o něco víc nervóznější. V prvním poločase jsme hráli dobře, v druhém jsme postupem času začali výkonnostně upadat." 

Ter Stegen v klubu nedávno podepsal novou smlouvu. O odchodu z Barcy nikdy neuvažoval. "Nikdy jsem nepřemýšlel o tom, že bych z Barcy odešel. S klubem jsme se snažili dohodnout, na začátku to sice bylo těžší, ale nakonec jsme se domluvili. Obě strany měly stejný názor. Shodli jsme se, že budu v klubu pokračovat."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

To je taky pořád dokola, každý zápas chytí 4 golovky, hrajeme o body jen kvůli němu, po zápase řekne, že si o tom promluví a další zápas ho zase nechají vyniknout 🤦🏻‍♂️

07.11.2020, 12:10

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat