Ter Stegen: Uklízení domu je také cvičením

Ter Stegen: Uklízení domu je také cvičením

Barcelona, konkrétně její YouTube kanál, naplánoval a vedl další rozhovor s hráčem zavřeným v karanténě. Tentokrát byl pánem na holení brankář Marc-André ter Stegen, jenž promluvil o tom, co s rodinou dělá a jak probíhají jeho dny. Interview tentokrát vedl Aviv Levy, správce sociálních sítí klubu.

Já i má rodina se cítíme dobře. Jsme doma, jako by měli být všichni. Všichni jsme ve stejné situaci a potřebujeme motivovat lidi k tomu, aby zůstali doma. Můžeme ovlivnit jiné lidi a tak je třeba připomenout, jak důležité je nevycházet ven. S rodinou v Německu udržuji kontakt přes Facebook.

Je tam stejná situace jako ve Španělsku a po celé Evropě. Všem se nám daří. Po většinu času jsem v obývacím pokoji, kuchyni nebo posilovně. Každý den opakuji spoustu cvičení a někdy trénuji ještě před snídaní. Uklízím dům, což je také cvičením a dělíme si úkoly. Je jednoduché být v kontaktu se zaměstnanci Barcelony.

Jsme rozdělení do skupin, aby to bylo snazší a komunikace je plynulá. Mému synovi jsou dnes tři měsíce a slavíme to doma. Je to pro mě jako otce intenzivní období a tato situace s koronavirem mi umožňuje trávit více času se svou rodinou. Normálně se má žena o půlnoci vzbudí a jde jej utěšit, ale nyní si to můžeme rozdělit.

Ben se budí pouze jednou za noc. Doma je hodně co dělat a ještě jsem se nedostal k zahrádkaření. Každý den trénuji, vaříme, čteme a spolu si i hrajeme. Snažíme se jíst svěží produkty a vařit na dva dny, což je více praktické. Na snídani si třeba dávám domácí müsli. A jsem velmi vášnivý kávař. Kupuji si ji od jedné firmy z Castelldefels.

Mám rád kávu z Hondurasu, obzvláště pak jednu, která se jmenuje La Perla. Z hudby mám rád Lucase Grahama. Dnes jsem v rádiu poslouchal devadesátky a reggeaton? Ne, jako pro většinu sportů. K zabavení doporučuji seriál Galileo, sledování zpravodajství a pak pražení kávy A až budu moci opustit dům, projdu se po pláži nebo po městě.


Zdroje: fcbarca.com, youtube.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat