TI, KDO OBVIŇUJÍ MESSIHO A NEYMARA, SEDÁVAJÍ NA SANTIAGO BERNABÉU

TI, KDO OBVIŇUJÍ MESSIHO A NEYMARA, SEDÁVAJÍ NA SANTIAGO BERNABÉU

Gerard Piqué byl po výhře Španělska nad Francií zase jednou výřečný a rozhovořil se hned o několika tématech. Nelíbí se mu, jak lidé zapojení do obžaloby Messiho a Neymara vysedávají ve VIP sekci na Santiago Bernabéu a nezapomněl se ani znovu opřít do španělských rozhodčích, kteří podle něj v domácí soutěži nespravedlivě brzdí Barcelonu. A když přišla řeč na pomoc sudích při obratu nad PSG, připomněl Ramosův gól z offsidu, díky kterému vyhrál Real Madrid Ligu mistrů a nic se nedělo.

Barcelonský obránce nejdříve bránil video technologii, která byla při přátelském utkání Španělska s Francií využita. "Rozhodčí mohou udělat chybu, ale tenhle systém pomůže. Nejprve to může hru narušit, ale zlepšuje se to a nepochybuji, že se to doladí. Kolikrát už jsme byli poškozeni kvůli rozhodnutí a mohli jsme si akorát tak stěžovat. S tímhle systémem by se to víckrát nestalo."

Poté přišla řeč na obžaloby Messiho a Neymara a Piqué už tak příznivě nemluvil. "Nemám nic proti hráčům Realu Madrid, ale jsou tu jiné věci, které se mi nelíbí. Nerad vidím, když lidé, kteří jsou zapojeni do obžalob Messiho a Neymara, sedí ve VIP sekci na stadionu Santiago Bernabéu." Piqué tím nejspíše narážel na státní zástupkyni Martu Silva Lapuerta, která Bernabéu pravidelně navštěvuje a byla také členkou vedení Realu Madrid, když Florentino Pérez poprvé usedl do prezidentského křesla. "Případy Messiho, Neymara...a proti Ronaldovi nic," dodal.

Marta Silva na Bernabéu - státní zástupkyně, která prý v případech Messiho a Neymara byla obzvláště přísná

"Všichni víme, co se v madridské lóži děje, vždycky to tak bylo. Všechny hráče Madridu považuji za přátele, ale jako klub - co chcete, abych řekl?"

"Že je to soudce, kdo obviňuje, ne Madrid? Jasně, my víme, kdo to je a jak to celé chodí. Takhle já to cítím. Nebudu se o tom hádat."

"Kdy nám rozhodčí pomohli? V Lize mistrů? Aha, myslel jsem, že otázka byla ohledně La ligy. V La lize už je to nějakou chvíli."

"Bavíme se o historickém obratu 6:1 a vy se soustředíte na rozhodčí. A když Real Madrid vyhrál Ligu mistrů díky gólu Sergia Ramose z offsidu, nic se nestalo."

Vytáhlý obránce se  vyjádřil i k čtyřzápasovému trestu Messiho za údajné urážky asistenta rozhodčího. "Nejsem osoba, která by měla debatovat o rozhodnutích FIFA, ale zdá se mi nehorázné, že dostal čtyři zápasy."

Na závěr jen dodal, že je mu jasné, že jeho slova nezůstanou bez povšimnutí. "V téhle půvabné mix zóně ode mě získáte hlavní titulek."


Zdroje: sport-english.com, goal.com, as.com



Diskuze

smiley

29.03.2017, 17:51

prasata z Madridu

29.03.2017, 18:38

Hodně mluví, ale má pravdu.smiley

30.03.2017, 08:42

To je prostě Piqué, nebojí se promluvit. Nemůžu se dočkat dne, kdy se stane naším prezidentem :D Všechno co řekl je pravda, ale bojím se, že to k ničemu nebude. Kdyby se ve španělské lize zavedla branková technologie, Real by nebyl tam, kde teď je a to prezident La Ligy nedovolí. A co se týče Messiho a jeho trestu. Mám obavy, že bez něj se Argentina na MS nedostane a co je MS bez nejlepšího hráče?

30.03.2017, 10:29
Mike_Dawson K4sum1

Co má společného branková technologie s Realem? Jakože ten jeden gól na Betisu by nás spasil? smiley

Brankové technologie by se měli zavést ve všech top ligách + video, krásná ukázka byl přátelák francie vs španělsko, kde to ovlivnilo celý zápas. Ale nechápu co s tím má real, když jsme na tom Betisu nastoupili jak soubor písní a tanců. První to chce začít u sebe. A věřím že hráči to vidí stejně, protože jestli chou vidět za vším real a rozhodčí tak potěš.

30.03.2017, 17:59

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat