Todibo je na odchodu z klubu

Todibo je na odchodu z klubu

Todibo by měl již v příštích hodinách opustit Barcelonu. Středový obránce už se ani nezúčastnil posledního tréninku před dnešním zápasem se Sevillou. 

Sportovní ředitel klubu Ramon Planes řekl během prezentace Desta, že klub za francouzského hráče obdržel již několik nabídek. Podle všeho Barcelona během posledních dnů komunikovala s Fulhamem. 

Obránce by si chtěl více zahrát, vedení mu však sdělilo, že by měl z klubu odejít. Minulou sezonu byl Todibo na hostování v Schalke, a to v druhé půli sezony. Za hráče by měla Barcelona dostat 20 milionů eur, tentokrát je to výjimečně vyšší částka, než za jakou hráče Barca koupila. Z Toulouse přišel před dvěma sezonami za 1 milion eur. 

Pokud Todibo odejde, peníze za něj by mohly Barceloně umožnit navýšit nabídku za Garciu, jehož si City cení na 30 milionů eur. O nutnosti koupit obránce hovořil Koeman na včerejší tiskové konferenci:

"Přestupové období trvá do pondělí a my bychom chtěli získat Garciu, protože teď máme tři nebo čtyři středové obránce a to je docela málo."

"Slyšel jsem, co k tomu řekl Guardiola. Snad se nám podaří Garciu získat. Víme, že z ekonomického hlediska je to trochu komplikované. Máme zájem, ale nevím, jestli se nám podaří jej do klubu přivést."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Škoda ho, no. Ale koupit za 1M. Pak strčit na hostování a prodat za 20M? Jako proč ne. Ostatní kluby to také dělají, tak proč bychom to nemohli dělat i my. Navíc, Araujo vypadá více než slibně a když k němu získáme ještě Garciu, stopeři budou vyřešeni. Ještě něco udělat s Rafou a Umtitim + vyřešit pozici devítky ( koupením někoho/ povíšit do A-týmu někoho z B-čka a dávat mu čas od času prostor) a máme sestavu komplet.

04.10.2020, 14:13

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat