Trenér Twente: Oriol Busquets má skvělé přednosti, ale pořád se musí zlepšit

Trenér Twente: Oriol Busquets má skvělé přednosti, ale pořád se musí zlepšit

Kouč nizozemského Twente Enschede, Gonzalo García, promluvil o jednom ze svých svěřenců, kterým je Barcelonou zapůjčení defenzivní záložník Oriol Busquets, s jehož přínosem je spokojený.

Twente se trénuje těžce. Jsem jediným koučem, který za posledních jedenáct let nebyl vyhozený a jde o jeden z klubů s největší fanouškovskou základnou. Nejlepší mladé hráče má AZ Alkmaar a rovněž se mi líbí Ihattaren z PSV, nicméně ten si ještě musí určit pozici - teď není ani typický driblér, ani přihrávač. Naopak Kokcu je jedním z objevů Eredivisie. Pandemie hodně zasáhla Eindhoven a rozhodnutí ukončit soutěž bylo správné.

Oriol Busquets má skvělé přednosti, ale pořád se musí v některých herních aspektech zlepšit. V prvním měsíci pro něj bylo složité přeskočit z hraní za rezervu na profesionální fotbal, ale pomalu se adaptoval. Skvělým hráčem je i Lindon Selahi, který už debutoval v reprezentaci Albánie a obdržel spoustu nabídek z Německa. Leží před ním skvělé budoucnost.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

doufám, že dostane prostor, šikovný je na to dost a než abychom tady vodili zas nějaké třicátníky, nebál bych se začleňovat právě jeho, Aleňu a taky toho Puiga - ať se nám zase trochu vrátí tvář (obávám se však, že za současného vedení se toho nedočkám)

18.05.2020, 12:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat