Tuchel potvrdil, že Neymar požádal o odchod. Brazilec se ale zúčastní asijského turné s PSG

Tuchel potvrdil, že Neymar požádal o odchod. Brazilec se ale zúčastní asijského turné s PSG

Paris Saint-Germain má za sebou první přátelský duel před začátkem ročníku 2019/2020, ve kterém smetlo Dynamo Drážďany 6:0. Na pozápasové tiskové konferenci trenér Pařížanů Thomas Tuchel nepřímo sdělil, že ví o touze jednoho ze svých klíčových hráčů v podobě Neymara odejít do Barcelony.

Byl bych rád, kdybych s ním počítal, ale …,“ nedořekl Thomas Tuchel po skončení zápasu s německým druholigistou na adresu Neymara Júniora, který se jej nezúčastnil. Na dotaz, zdali, věděl o jeho přání odejít ještě před začátkem Copy Américy pak odpověděl: „Ano, věděl jsem to, ale byla to záležitost mezi klubem a ním samotným.

Po sobotním zápase proti Norimberku pak na PSG čeká cesta do Asie na tamní turné a toho se má zúčastnit i Neymar – ovšem to spíše z marketingových, než ze sportovních důvodů. Zároveň se podle informací UOL rozhodl brát věci s nadhledem, neporušovat klubová pravidla a nepoštvat si vedení ještě více proti sobě.

Brazilec má za sebou závěrečnou fázi rehabilitace poraněného kotníku, který je nyní i dle doktora v pořádku a nabírá na kondici. Na mistra Ligue 1 teď čeká Inter Milán a Sydney, proti nimž by Neymar mohl naskočit – obdobně jako v roce 2017 proti Juventusu a Manchesteru United před svým přestupem do Francie. Pobyt v Číně završí souboj o superpohár s Rennes hraný 3. srpna v Šen-čenu.

Ze strany Barcelony se oproti včerejšku objevila jedna novinka a to, že na list možných protivah z hráčského kádru A-týmu se přidal Clément Lenglet. Francouzský mistr by o mladého stopera měl zájem, jelikož v posledním vydání magazínu France Football byl zařazen do ideální jedenáctky možných přestupů, stejně jako Philippe Coutinho.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Že jsou to jen kecy? smileyPůlku kádru za týpka, co nám flusl do ksichtu, zas tak hloupí být nemůžeme... smiley

18.07.2019, 09:32
Pajinos Tarja

pod Bartomeem jsme schopní všeho dle mého skromného názoru :) ale stejně se najdou lidi, kteří ať jeho nebo toho druhého kriminálníka budou hájit :D

18.07.2019, 14:25
Tarja Pajinos

No právě, toho se bojím... Mně stačilo, už by se mohl klidit.

18.07.2019, 17:10

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat