Turnaj fanklubů - připoj se k týmu PB LldDC

Turnaj fanklubů - připoj se k týmu PB LldDC

Tuto sobotu se bude konat 2. ročník Turnaje fanklubů, kterého se zúčastní i naše penya. Stále je možnost se přihlásit do týmu, čerstvě se uvolnilo pár míst. A každý tým potřebuje podporu, jakákliv návštěva bude vítána.

Minulý, tedy první, ročník proběhl v Praze a po celkem slušném výkonu ve skupině jsme vypadli s pozdějším vítězem, fanklubu Bayernu Mnichov.

Letošní ročník se uskuteční tuto sobotu, 25. 6., v Buchlovicích a můžete se těšit na spoustu lákadel. Tentokráte se přihlásilo 12 týmů, takže v základní skupině bude každé mužstvo hrát 7+1 po 20 minutách celkem 5 zápasů. A tentokráte by již mělo dojít na zápas s fanklubem Realu Madrid. El Clásico bude vyhecovaté. Nejen že se setkají odvěcí rivalové, ale merengues minulý rok na posledních chvíli odvolali svou účast v turnaji, a tak se těšíme na vzájemnou konfrontaci.

První čtyři celky skupin postoupí do čtvrtfinále, pak následuje semifinále, které vyselektuje dva týmy, jenž se poperou o pohár, který je opravdu krásný.

Připraven je doprovodný program a ubytování je možné v místním kempu (sten, chatička atd.)

Bylo by škoda, pokud bychom neměli pořádné zastoupení a po ztrátách několika hráčů (hlavně ze zdravotních a osobních důvodů) je přád v týmu prostor i pro tebe!

V případě zájmu napiš na clenstvi@fcbarcelona.cz, nebo na FB @Ondřej Jnčk.

Jakákoliv podpora fanoušků a fanynek bude také velmi ceněna.




Diskuze

V Buchlovicích? Škoda, že tam budu až o dva dny pozděj smiley

20.06.2022, 21:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat