Umtiti dostal zelenou a vměstnal se do soupisky na Slavii, Dembélého trápí znovu zdravotní potíže

Umtiti dostal zelenou a vměstnal se do soupisky na Slavii, Dembélého trápí znovu zdravotní potíže

Barcelonští fotbalisté stihli před druhým skupinovým duelem proti SKS pouze dvě tréninkové jednotky. Dobrou zprávou budiž lékařské očištění Samuela Umtitiho. Volné místo na marodce však dlouho nezůstalo bez využití a vrátil se na něj jeho pravidelný okupant.

Den po blamáži na Ciutat de Valencia byli barcelonisté zpátky v práci na regenerační jednotku po zápase, které se z rezervy zúčastnil Carles Pérez a z juniorky se přidal Arnau Tenas s Ansuem Fatim. Oba křídelníci byli přítomní i na pondělní jednotce a Tenas nahradil jeho kolega Iňaki Peňa.

Po skončení posledního cvičení před zápasem se Sešívanými dostal Samuel Umtiti povolení být zařazen do nominace a kouč Ernesto Valverde s ním může opět počítat. Otazníky se však vznášejí nad Ousmanem Dembélém, který podle zpráv španělských periodik včera na tréninku cítil bolest.

Mimo soupisku zůstali Jean-Clair Todibo, Arthur Melo, Moussa Wagué a Júnior Firpo + zraněný Luis Suárez. Dodejme, že na Camp Nou je výkop naplánován netradičně už pět minut před sedmou hodinou večerní. Ve středu pak proběhne další trénink následovaný volným dnem.

Po něm si Blaugranas opět zacvičí, tentokrát v podvečer a naposledy v rámci tohoto týdne a před příštím kolem LaLigy Santander se Celtou Vigo, kterou stejně jako Slavii vyzvou doma a to v sobotu v 9 večer. Pak se o slovo přihlásí další reprezentační přestávka.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat