Úterní trénink s Dembélém, Lengletem, Griezmannem, ale bez Arthura

Úterní trénink s Dembélém, Lengletem, Griezmannem, ale bez Arthura

Již 8. srpna čeká na Barcelonu odveta Ligy mistrů s Neapolí na Camp Nou. Hráči se po týdnu volna v pondělí vrátili do prostor klubu, aby absolvovali testy na koronavirus. V úterý se trojice zraněných: Ousmane Dembélé, Clement Lenglet a Antoine Griezmann opět připojila ke zbytku týmu a na zápase by tedy nemuseli chybět.

Dembélé už je zraněný od začátku roku, Lenglet a Griezmann si přivodili zranění až v posledních zápasech LaLigy. Úterního tréninku se již zúčastnili všichni tři, i když se nepřipojili k týmu a trénovali prozatím individuálně. To je samozřejmě pro Setiéna dobrá zpráva, i když problémy ještě mají jiní hráči. Umtiti je pořád zraněný a v play-off Segunda Division B se zranil i Ronald Araujo.

Nepřidal tomu ani Arthur, který se odmítá vrátit z Brazílie a dohrát zápas či zápasy Ligy mistrů, které ještě na Barcelonu čekají. Chce smlouvu ukončit měsíc před odchodem do Juventusu, což Barcelona nechce. Je naštvaný, že jej klub dotlačil k přestupu, který sám celou dobu odmítal. Klub se teď chystá na Arthura podat žalobu, jelikož jeho chování považuje za nedisciplinované. Vedení věří, že se mohl situaci snažit vyřešit jinak, vše prodiskutovat. Tak by se prý vše dalo vyřešit poklidnějším způsobem.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat