Valencia oznámila příchod Mangaly a s příchodem Rafinhi Alcántary už nepočítá

Valencia oznámila příchod Mangaly a s příchodem Rafinhi Alcántary už nepočítá

Kolem valencijských Netopýrů se objevily novinky týkající se možných příchodů. Zatímco do jejího kádru už přibyl Francouz Eliaquim Mangala, z transferu Brazilce Rafinhi Alcántary nakonec zřejmě sejde.

Deník Sport přišel včera s informací, že zástupci Valencie dosáhli dohody s představiteli Manchesteru City týkající se volného přestupu hráče Eliaquima Mangaly, který na Mestalle podepíše dvouletý kontrakt. Aktuálně zbývá už jenom vyřídit několik papírů, ale klub už vše potvrdil.

Mangala byl v jarní části minulého ročníku na hostování v Evertonu, kde utrpěl vážné zranění a do konce posledního kontraktu u Citizens mu zbýval jediný rok. Valencia pak pro něj není žádnou neznámou, jelikož zde už působil v sezoně 2015/16, taktéž v rámci zápůjčky z Manchesteru.

Co se dalších posil týče, jedno jméno je z kola ven. Rafinha Alcántara byl jednou nohou na odchodu z Barcelony. Periodikum Superdeporte nicméně včera večer potvrdilo, že k transferu, který rozpoutal vášnivou debatu mezi majitelem Peterem Limem a sportovním ředitelem Mateem Alemanym, nedojde a mladší z bratrů tak zřejmě setrvá v Katalánsku.

Ke zkompletování kádru potřebujeme ještě minimálně tři hráče a to stopera, levého obránce a ofenzivního hráče,“ pravil Marcelino García Toral ještě před oznámením příchodu Mangaly. Kraj obrany by měl obstarat odchovanec Los Che a to Jaume Costa z Villarrealu, ovšem o posledním požadovaném fotbalistovi se stále spekuluje. Rafinha jím však nebude.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Kéž by ještě dostal šanci u nás. smiley

13.08.2019, 10:44

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat