Valencia podala novou nabídku na Rafinhu, o něhož už nestojí v Barceloně

Valencia podala novou nabídku na Rafinhu, o něhož už nestojí v Barceloně

Valencia hodlá pokračovat v posilování svého kádru na novou sezonu a jako další cíl si vyhlédla Rafinhu Alcántaru z Barcelony, která za něj požaduje 15 milionů eur. Vedení Netopýrů doufá, že Katalánci budou souhlasit s nižší sumou odvíjející se podle počtu odehraných zápasů.

Podle Plaza Deportiva se dva členové valencijského vedení, Mateu Alemany a Pablo Longoria, snaží od oznámení příchodu Maxiho Gómeze o dalšího hráče přímo uvnitř LaLigy. Má jít o Brazilce Rafinhu Alcántaru, o něhož projevili zájem už dva týdny zpátky – tehdy ještě spolu s Denisem Suárezem, jenž mezitím stihl zamířit do Celty Vigo – a dále se nic nepohnulo. Jednalo by se o druhou posilu z Barcelony po Jasperu Cillessenovi, který za sebe nechal naopak místo Norbertu Netovi.

Barca požaduje za služby svého záložníka 15 milionů, ale celek z Valencie preferuje platbu na splátky, které se navíc budou odvíjet od toho, kolik toho Rafinha odehraje. Jedná se o jakousi pojistku vůči jeho pravidelným zdravotním potížím. Sám hráč vyjádřil touho přijít na Mestallu a jelikož barcelonští představitelé potřebují získat co nejvíce prostředků na další transfery, obě strany věří, že dojdou ke vzájemné spokojenosti. A pokud náhodou ne, pak má Valencia připraveného do zálohy belgického reprezentanta Dennise Praeta.

V příští sezoně se vidím v Barceloně a budu bojovat o to, abych zůstal. Chci hrát fotbal a Barcelona je mým domovem. Mám s klubem kontrakt a hodně si věřím,“ tvrdil přitom ještě před deseti dny v rozhovoru na prezentaci nové iniciativy své rodinné nadace. Zde se vyjádřil i k možným příchodům Neymara Júniora a Antoina Griezmanna.

Doufám, že se Neymar vrátí. Je to skvělý hráč, který by byl pro Barcelonu velmi dobrým. Nikdy jsem neviděl něco takového jako trojzubec Messi – Neymar – Suárez. Čistá magie! A doufám, že přijde i Griezmann. Pokud dorazí, tak tím lépe. Všichni nejlepší hráči by měli přijít do Barcelony,“ pravil na začátku tohoto měsíce, tedy před potvrzením koupě Francouze.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Rafinha měl potenciál a talent, ale k čemu nám je, když je pořád zraněný. Navíc máme 2 další talenty už na skladě( Alena a de Jong) takže nevidím důvod, aby zůstával. Jestli ho ale vedení prodá za 15, no...to je částka. Jestli by už nebylo lepší host. + za rok možný odkup za 20-30M. Né nadarmo se ale říká lepší vrabec v hrsti.....

15.07.2019, 15:35

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat