VALVERDE BERE ZÁPAS VE WEMBLEY JAKO MOŽNOST OBHAJOBY, HRÁČI UŽ SE NEMŮŽOU DOČKAT

VALVERDE BERE ZÁPAS VE WEMBLEY JAKO MOŽNOST OBHAJOBY, HRÁČI UŽ SE NEMŮŽOU DOČKAT

Barcelonský trenér je před dnešním zápasem sebevědomý, ve zlepšení věří také hráči.

Ernesto Valverde včera před médii hovořil o dnešním klání proti Tottenhamu, ve kterém věří ve zvrat ne příliš příznivých výsledků z poslední doby. Z hráčů se před novináře posadil Ivan Rakitic, podle kterého jsou hráči ohromně motivováni k tomu, aby bránili jméno Barcelony.

"Měli jsme nějaké problémy s výsledky, každý si může udělat svoji vlastní analýzu, my se každý den chceme zlepšovat. Co se týká výsledků, měli jsme náročný týden, ale jsem přesvědčen, že zítra odehrajeme skvělé utkání," začal Valverde.

"Když nemáte výsledky, je to z nějakého důvodu, takový je fotbal. Může jít o chybu nebo o to, že se daří soupeři, ale chceme to vynahradit v tomhle důležitém utkání.

Všichni se cítíme dobře, víme, jak se věci mají. I když vyhráváte všechno, ozývají se někdy kritické hlasy.

Všichni tady víme, co se po nás požaduje a jsme si vědomi toho, že s tím musíme žít.

Wembley je pro nás bez debat nejlepší místo k tomu, abychom se obhájili a víme, že venku to pro nás bude těžké, jsme na to připraveni."

Největší hrozbou Spurs bude střelec Harry Kane. "Víme, že je to hráč, který dokáže rozhodnout. Nemůžeme srovnávat jeho loňskou a letošní sezónu, víme, jaké má kvality. Očekáváme, že ze sebe vydá to nejlepší a musíme se pokusit jej zastavit.

Víme, že mají zraněné hráče, ale očekáváme od nich to nejlepší a jsme si vědomi jejich síly v útoku i v obraně.

Po losu nám bylo jasné, že to nebudou jednoduchá utkání a víme, že zrovna tohle pro nás bude hodně náročné a složité." 

Po Ernestovi se k zápasu vyjádřil Ivan Rakitic, který si uvědomuje, že "tým se musí hodně zlepšit" a ke své situaci kolem kontraktu řekl, že "Bartomeu může zavolat, kdy se mu zachce a můžeme zajít na kafe."

"Jsme hodně nahecovaní, abychom odehráli skvělé utkání a získali 3 body. Všichni víme, co to znamená hrát ve Wembley. Poslední špatné výsledky nenabourají naše sebevědomí. Štve nás to a chceme, aby už ten zápas začal.

Dobré je na fotbale to, že každé čtyři dny máte novou šanci. Je jasné, že výsledky nebyly takové, jak bychom očekávali, musíme to zlepšit.

Čeká nás velké utkání, to je důležité. Jeden nebo dva špatné zápasy všechno nezmění, stále musíme být dobří.

Chceme bránit hru Barcelony a to nám dává motivaci navíc.

K Tottenhamu máme hluboký respekt. Víme, že to bude hodně náročné. V prvním zápase měli špatný výsledek, takže se budou snažit, to je jasné."

Rakiticovi byl slíben vylepšený kontrakt, Bartomeu však prohlásil, že v této sezóně se jej nedočká. "Zůstal jsem, protože není nic lepšího než bránit jméno Barcelony. Prezident a lidé mě znají velmi dobře, může mi zavolat, kdy bude chtít a zajdeme na kávu. Na nic nečekám. Pokud mi zavolají, super, pokud ne, jsem i tak klidný. Chci s Barcou vyhrávat tituly a to ostatní přijde."


Zdroje: sport-english.com, marca.com, fcbarcelona.com



Diskuze

Meli jsme narocny tyden...a co to bude ted? S predposlednim 0, girona byla asi 6, bilbao 15. Ted prijde prochazka ruzovym sadem. Vale, sevilla, mordor. Ty asi prejedem s prstem v nose. Pokud se setrili na toto, tak kloboucek dolu pred valverdem. Jesnze, kdyby to zvlaki na 100%, tak meli naskok a mohli vyklusavat jako doted. Ne toto slozeni neni na treble. Dembele neni ney. Sua neni co byl. Messi neni iniesta, xavi, je bohuzel jen messi.

03.10.2018, 12:53
Trismegistos McL_cule

nějak sršíš pesimismem. třeba se to vážně už v tomto zápase pohne kupředu... ale tomu srovnání hráčů na konci příspěvku, tomu upřímně moc nerozumím... je přeci zřejmé, že messi je messi a dembele je dembele atd, jak by mohl někdo být někým jiným? :-)

03.10.2018, 20:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat