VALVERDE: CÍTÍM PODPORU HRÁČŮ

VALVERDE: CÍTÍM PODPORU HRÁČŮ

Ernesto Valverde prodloužil smlouvu na další sezónu, což samozřejmě nemohlo nepoznamenat jeho předzápasovou tiskovou konferenci.

Ernesto nejdříve krátce pohovořil ještě před samotným podpisem smlouvy. "Jsem opravdu šťastný. Cítím, že zažívám zcela unikátní chvíli a jsem vděčný, že klub si cení toho, co dělám. Nabídli mi šanci pokračovat a já jsem neměl pochyby. Mám velkou radost, že prodloužím svůj kontrakt."

"Máme před sebou spoustu výzev, spoustu zápasů a trofejí, které musíme vyhrát. Je povzbuzující, že klub si přeje, abych v projektu pokračoval. V určité míře tím přebírám ještě víc zodpovědnosti."

Výzvy

"V tomhle klubu jsou zápasy neustále výzvou, ale mezi těmi většími je dělat každý den náš klub ještě větším, než je, přinášet radost fanouškům a pokračovat ve vyhrávání."

Podpora hráčů

"Cítím se tu opravdu příjemně, když mám podporu klubu. Cítím se dobře v týmu, mezi hráči. Víme, o jak velký klub jde, a je opravdu vzrušující výzvou trénovat tento klub a pracovat s těmito hráči. Je to další motivace pokračovat zde."

Valverde and Messi

Po podpisu už následovala standardní předzápasová tisková konference, kde ještě pár věcí ohledně prodloužení vysvětloval. "Jediný způsob, jak tu vydržet 4 roky, je vyhrávat tituly."

"Jsme povinni vyhrávat a získávat tituly. U tohohle klubu to jinak nejde, tím jsem si jistý. Když v práci dostanete víc času, je to proto, že si vedete dobře."

"Čekají nás zápasy, které budou rozhodovat, jako ten v poháru proti Realu."

Uvidíme také, jak se nám bude dařit v zápase Ligy mistrů. Musíme našlapovat velice opatrně a do toho zahrnu i sobotní zápas. Je zásadní, abychom získali tři body."

Rakitić 

"Klub udělá potřebné kroky k tomu, aby měl ten nejlepší tým. Rakitić je pro nás důležitým hráčem, jako všichni, koho tu máme."

"Uvidíme, ale klub ví, jaké kroky je potřeba udělat."

Výsledek obrázku pro valverde rakitic

Todibo

"Vidíme, jaké kvality má: je silný, rychlý, statný, mladý...zanechává dobrý dojem. Kvůli programu jsme ale pořád ještě neměli možnosti vidět jej v soutěžním utkání, ani v přáteláku. Byl bych za to rád, protože jedna věc je trénovat a jiná naskočit a hrát. To až zápas vás ohodnotí."

Čekání na Umtitiho

"Pravdou je, že dlouho toho moc neodehrál a nás čekají rozhodující zápasy, on je ale důležitým hráčem a doufáme, že na tyto zápasy bude v pořádku."

Real Madrid

"Strach z Realu? Proč? Vždycky máme ty samé soupeře, Real Madrid, Atlético, Valencia... Ale nemáme vůbec strach, že se na nás dotahují, protože první jsme my."

Agreement to extend Ernesto Valverde's contract - GERMÁN PARGA


Zdroje: sport-english.com, fcbarcelona.com, marca.com



Diskuze

Udělám si v kalendáři VELKÝ černý puntík k 15.2. .... I přes tenhle velice smutný okamžik doufám, že skončí tahle doba temna o dost dřív než vyprší nově podepsaná smlouva.

16.02.2019, 18:59

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat