Valverde: Nevím, co řekl Dembélé sudímu, ale trest by neměl být dlouhý, jelikož je z něj těžké vytáhnout něco španělsky

Valverde: Nevím, co řekl Dembélé sudímu, ale trest by neměl být dlouhý, jelikož je z něj těžké vytáhnout něco španělsky

Na tiskovce po zápase se Sevillou a v komentáři pro televizi Movistar se Ernesto Valverde vyjádřil ke kontroverzním rozhodnutím rozhodčího Antonia Miguela Mateua Lahoze a k vybraným jednotlivým hráčům, kteří na place vybojovali triumf 4:0.

Byl to obtížný a velmi důležitý duel. V prvním poločase byl výsledek příliš vysoký, když vezmeme v potaz průběh hry. V úvodních pětadvaceti minutách Sevilla neproměnila šance, ale hodně riskovala a tak to je. Soupeř presoval a nechával hodně místa.

My byli více efektivní a díky brance jsme se trochu uklidnili. První minuty byly takové zásluhou Sevilly a vinou Barcelony. Protivník byl odpočatý, je v dobré formě a způsobil nám potíže, ale nám se povedlo zvítězit.

Rozhodčí přijal taková kritéria, při nichž ukázal spoustu karet. Každý má svůj názor a byl to čistý zápas. Je mi líto červené karty pro Araúja, jelikož to byl jeho debut a nemyslím si, že měl být vyloučen.

Dembélého situace byla nešťastná. Nevím, co Ousmane sudímu řekl, ale je obtížné z něj něco dostat španělsky. Nemyslím si, že byla dlouhá věta.

Messiho gól? Jsem rád, že více hráčů dalo branku. Leo střílí hodně a až se dostane do formy, bude blízko dalším zásahům. Je dobré, že máme gólové hráče.

Od Todiba čekáme hodně a je velmi silný. Dokáže se velmi zlepšit a v budoucnosti pro nás může být důležitý. Má šanci zahrát si i v dalších zápasech.

Semedo hraje velice dobře a napravo to mívá volnější. Naposledy odvedl dobrou práci proti Interu a také v Dortmundu vypadal nalevo dobře. Hodně nám pomáhá v ofenzívě.

Chtěl jsem dát Arturovi šanci a změnit něco v sestavě. Věděli jsme, že Sevilla bude více odpočatá a Vidal je jediným záložníkem, který ještě nehrál od první minuty. Dokáže vstupovat do vápna a to i potvrdil.

Piqué měl obtížný úkol, ačkoliv už jako levý stoper hrál. Todibo se musel cítit více svobodněji, tak jsem se rozhodl udělat tuto změnu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat