Valverde: Pískot z tribun? Je dobře, že jsou na nás fanoušci nároční

Valverde: Pískot z tribun? Je dobře, že jsou na nás fanoušci nároční

V rámci pozápasového servisu po včerejším vystoupení Slavie Praha v Barceloně v rámci Ligy mistrů se nyní podíváme na vyjádření trenéra katalánského výběru, Ernesta Valverdeho.

Vždy rádi vyhráváme a dnes (vyjádření proběhlo v úterý, pozn. přek.) jsme nebyli efektivní v dobrých šancích, které jsme měli. Soupeři neměli jasnou příležitost, ale představovali hrozbu, když nám sebrali míč, jelikož jej rychle vyvezli v rámci protiútoku. Nepovedlo se nám převést dominanci v branky a vzhledem k příležitostem jsme měli vyhrát.

Protivníci hráli ve velmi vysunuté obranné linii, v níž měli šest hráčů. V Praze hráli vcelku podobně, ale ne úplně. Bylo pro nás obtížné upravit načasování a o tom jsem s Gerardem mluvil. Díky Nélsonovým výpadům po pravé straně se nám něco dařilo, ale mohlo to být lepší.

Posledně jsme prohráli s Levante a nezapomínáme na to, že to nebyl jeden z nejlepších zápasů v našem podání. A dnes je tomu opět tak. Máme za sebou dva špatné duely a uvědomujeme si, že tlak na tým je vysoký. Musíme tak odpovědět. Předtím jsme zvítězili v sedmi po sobě jdoucích zápasech a nyní se opět objevil strach. Uvidíme, zdali se z něj rychle dostaneme a vyhrajeme nad Celtou. A pískot? Je dobře, že jsou na nás fanoušci nároční.

Alba má problém s femorálním svalem a uvidíme, co na to řeknou doktoři. Vždy mám na lavičce náhradníků krajního obránce. Naposledy to byl Jordi, dnes Sergi, jenž dokáže zahrát na obou stranách. Počítáme však i s Júniorem. A Busquets se cítil slabě. Měl žaludeční potíže, nebylo to zranění.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat