VALVERDE: PŘED ATLETICEM JSME V NEVÝHODĚ

VALVERDE: PŘED ATLETICEM JSME V NEVÝHODĚ

Valverdemu vadí, jak byly na tento týden naplánovány zápasy, Atletico Madrid má podle něj před nedělním zápasem na Camp Nou výhodu. Celek z Madridu hostí ve středu Leganes, 24 hodin před zápasem Barcy s nejvzdálenějším týmem ligy Las Palmas z Kanárských ostrovů.

"Tento týden je rozpis zápasů proti nám," řekl kouč na tiskovce. "Je spousta otázek a spousta důvodů, proč ty rozpisy vypadají právě takto. Někdy se do toho plánování nezahrnou všechny faktory."

"Tentokrát jsme to my, koho čeká dlouhá cesta a zápas o den později než Atletico. Není to jejich vina - mohlo to být klidně opačně. Oni někdy musejí hrát ve čtvrtek Evropskou ligu a v neděli La ligu, ale to je něco jiného, vzhledem k důležitosti nedělního zápasu na to organizátoři prostě měli myslet."

Vyjádřil se taky k Simeonemu tvrzení, že je na sedmibodový náskok těžké útočit: "Je třeba myslet na to, jak je jeho tým soutěživý, nemám pochybnosti, že budou bojovat až do úplného konce. Ani on si nemyslí, že už je liga u konce, a my taky ne." 

Zmínil se i o Piquem: "Je v pořádku, v úterý trénoval jako obvykle. Proti Gironě jsem ho musel stáhnout, to nemělo s jeho předešlým zraněním kolene nějakou souvislost." 

Pique nebyl jediným hráčem, kterého okomentoval, pár slov věnoval i Dembélému: "Má nějaké povinnosti, které musí splnit a tím směrem se ubírá. Myslím si, že na hřišti vypadá dobře, trénoval v pohodě jako ostatní. Ale jde o to, co se bude dít v soutěžních zápasech. Není to stejné jako na trénincích."

"Barcelona je klub, který toho požaduje hodně a soutěživost je zde velká. Dembélé hrál celý zápas a dělá kroky vpřed, pokrok je vidět. Zlepšuje se krůček po krůčku," řekl Valverde na závěr.   


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Nevíte někdo proč neni zase nominovaný Yeri Mina?

28.02.2018, 20:13
Meshuggah82 Crimmortal

Protože je pořád stoper číslo čtyři a dva stopery na lavičce nepotřebuješ...

01.03.2018, 10:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat