VALVERDE STOJÍ PŘED TĚŽKÝM ROZHODNUTÍM

VALVERDE STOJÍ PŘED TĚŽKÝM ROZHODNUTÍM

Ještě před několika dny všechno nasvědčovalo tomu, že Barcelona Denise prodá a ten z toho rozhodně nadšený nebyl. Ve včerejším zápase proti Realu Murcia ale podal skvělý výkon a trenér Valverde má nyní o čem přemýšlet. 

Hrál na pozici levého záložníka a zařídil svou asistencí gól Joseho Arnaize. Bývalý hráč Manchesteru City si chtěl svým snažením zajistit místo v klubu, prostě okolí dokázat, že do Barcelony opravdu patří a že mu na tom velmi záleží. 

Blaugranas hráli v druhé polovině zápasu ve větším tempu a Suárez průběh hry ovlivňoval o něco víc. Murcia se soustředila na obranu a hráče v záloze si dost hlídala, takže bylo obtížné najít si prostor ke hře.  

Ze dvanácti zápasů, ve kterých si Denis zahrál, byl pouze pětkrát v základní sestavě, i přestože ho klub možná vidí jako potenciálního nástupce Andrese Iniesty. I přes takové nízké množství startů v zápasech nám čísla určitě něco mohou říct. Ve dvanácti zápasech Suárez skóroval celkem třikrát. To je více branek, než se podařilo vstřelit Gomesovi, který si v porovnáním s ním zahrál ve velkých zápasech více. Mezi těmito dvěma hráči je souboj, a až se Gomes po zranění vrátí zpět na hřiště, bude to ještě intenzivnější. 

Před Valverdem je tedy těžké rozhodnutí. Blíží se totiž lednové přestupové období. Suárez ukázal své schopnosti a když dostal šanci, využil ji dobře. Je teď na trenérovi, jestli to bude stačit na to, aby si Denis zahrál více.  


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné těžké rozhodování, jednoznačně Denis, nechápu proč mu žádný náš trenér nedá alespoň stejnou důvěru jako Gomésovi, rozhodně by byl platnější. Radši se v budoucnu chci dívat na zálohu Denis - Sergi než na nějaké cizí hráče, oba na to mají, jenom dostat ten prostor.

30.11.2017, 14:54

Denis a Sergi jsou budoucností záložní řady.

30.11.2017, 17:30

Souhlas!!!Denis potrebuje minutysmiley.Snad i na ukor dona Andrese.

30.11.2017, 23:21

Jestli mu nedaji vic sanci a zbavi se ho, tak se zas potvrdi, ze v Barce nekomu sibe. Musi dostavat sanci opakovane v zakladu a budeme se divit co dokaze. Meli bychom o super zaloznika postarano. Ale podle vseho se budeme divit az to bude predvadet nekde v City.

01.12.2017, 07:25

Podle mě na to nemá. Na té úrovni na které je už zůstane. Nevyroste. Jsou aspekty jeho hry, které nedosahují top úrovně... je mi to sice líto, ale je to tak. Podívejte se na kvalitu jeho přihrávky po tlakem... úspěšnost tak 50 % nebo na přebírání míče zády k brance... naprostý průměr... neumí myslet o 2-3 kroky dopředu, tak jako ti nejlepší jako Iniesta Xavi nebo Modrič aj. a všivhni tito hráči tyto vlastnosti v jeho věku měli... a to je důvod proč se hledá záložník. Záloha Barcelona potřebuje urgentně záložníka TOP světové třídy, ne pouze nadprůměrného hráče. To je fakt. A kdo to nevidí, lže si do kapsy. A myslím, že právě Valverde si je toho velice dobře vědom.

01.12.2017, 08:40
Rendzi10 CUBEBIKE

Tak stim stebou rozhodne nesouhlasim.!!V jeho veku a pri jeho case na hristi(ktereho neni zrovna moc)ukazal ze na to ma a ze v sobe ukryva jeste vic nez ukazal!.potrebuje prostror a bude se zlepsovatsmiley.Me se jeho hra libi,bqlon umi podrzet,rozehrat a umi i do kombinece a hlavne kdyz hraje tak tu nasi zalohu nehorazne rozbeha..za me urcite ponechat v tymu a dat mu prostror..prodat ardu,deulofeua atd...

01.12.2017, 10:13

Rovnaký prípad ako Barta, Montoya, či Bojan. Na Barcu to nie je.

01.12.2017, 17:14

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat