Valverde: Ve vyrovnaných zápasech s dobrými soupeři je možnost spolehnout se na Lea Messiho výhodou

Valverde: Ve vyrovnaných zápasech s dobrými soupeři je možnost spolehnout se na Lea Messiho výhodou

Na pozápasové tiskové konferenci na stánku Wanda Metropolitano okomentoval lodivod Barcelony, Ernesto Valverde, triumf svých borců 1:0 nad domácím Atlétikem a veledůležité tři body z něj pramenící. Saúl Ňíguez pak výsledek označil za nespravedlivý.

Ernesto Valverde

Vyhráli jsme a jedná se o extrémně důležité body. Na Wandě Metropolitano trpíte a nejdůležitější je vítězství. Takový začátek jsme od Atlétika očekávali. Prvních 20 minut nám protivník ublížil každou ofenzivní akcí a postupem času jsme začali hru více kontrolovat. Oba týmy pak měly své šance a my byli v druhé půli trošku lepší.

Na hřišti byli dva brankáři, kteří dokáží činit zázraky a často předvádějí skvělé zákroky. Líbilo se mi všechno. Zápas se musí hodnotit jako celek. Na začátku jsme trpěli, ale získali tři body a nebudeme myslet na to, co bylo špatné. Ve vyrovnaných duelech s dobrými soupeři je možnost spolehnout se na Lea vždy výhodou.

Myslím si, že si Piqué vede dobře. Mohl dokončit zápas, ale bylo lepší to neriskovat.

Saúl Ňíguez

Z toho, co se dělo na hřišti, to abych byl upřímný vypadá, že výsledek je nespravedlivý. Odehráli jsme skvělé utkání a soupeři neměli příliš mnoho šancí, ovšem když se objeví Messi, dělá to, co dělá a to s velkou lehkostí. A proto je nejlepší.

Obáváme se, protože nevyhráváme, nicméně naše pocity jsou lepší. Poslední 3-4 zápasy byly dobré a od začátku jsme tlačili naše protivníky a chtěli jsme převzít iniciativu. Je to obtížný okamžik kvůli výsledkům. Vydáváme ze sebe všechno a není možné nám něco zaručit, ale výhry nepřicházejí.

Ano, vidíme tabulku. Vše, co můžeme dělat, je pracovat. Nakonec udělal rozdíl Messi, který se objeví v jedné akci a trefí se. Měli jsme naše šance, ale ter Stegen zareagoval, občas se štěstím. Výsledek určil Messi. Není nejlepší moment řešit téma přijetí Griezmanna. Děkuji fanouškům, protože i v době porážek jsou nejlepší.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat