Velký letní sraz 2023

Velký letní sraz 2023

Velký letní sraz fanoušků FC Barcelony pod záštitou fanklubu PB Lleó de Dues Cues se rychle blíží!

Setkání členů fanklubu a dalších fanoušků Barçy se uskuteční v sobotu 15. července 2023 v Bolaticích. V této vesnici u Opavy proběhne sraz již po jedenácté, což je ovšem vzhledem k zázemí, servisu a spokojenosti členů naprosto pochopitelné. Oficiální zahájení srazu proběhne v sobotu v 10:00, nicméně můžete dorazit již v pátek, tak jak někteří z "tvrdého jádra" našich členů.

PŘIHLÁŠKY ZDE

Na programu bude oběd, různé oficiality, volba prezidenta a viceprezidentů fanklubu (kandidáti se mohou hlásit již nyní), shrnutí fanklubové sezóny, bolatická losovačka, grilování selátka a mnoho dalšího včetně menšího chorea, které bude zaznamenáno z dronu a posláno vedení klubu přímo do Barcelony! Dále proběhne hromadné blahopřání řediteli klubu Josepu Ignasi Maciovi k 62. narozeninám. A nebude chybět ani zápas mezi domácími a hosty. Zápas se budou snažit dorovnat hosté, kde aktuální skóre je 7:6 a tak domácí poprvé v historii fanklubu vedou.

A pozor! Letos se konečně podaří velká věc slibovaná roky, buďte naladěni!

Pro členy fanklubu je účast na srazu zdarma. Pro všechny ostatní je účastnický poplatek 700 Kč, který se ale může brát jako členský příspěvek na členství ve fanklubu (pokud bude účastník mít zájem stát se členem naší Penyi). Pro mladší zájemce je cena nižší, pro ty nejmenší je pak účast na srazu zdarma (i pokud nejsou ve fanklubu).

Každý člen, který se srazu zúčastní, se může znovu těšit na dárek. Kdo na sraz dorazí, dostane také další drobnosti. Kdo je členem již 10 let obdrží na Srazu také pamětní minci za členství 10 let. Také zde budou rozdány fanklubové dresy v rámci naší velké objednávky.

Abychom mohli zajistit co nejlepší servis, potřebujeme znát přesný počet účastníků, proto je nutné se na sraz přihlásit. Stačí vyplnit přihláškový formulář.

Přihlášky je možné zasílat do 30. června 2023.

Co se týká ubytování, je možnost využít jeden z penzionů, postavit stan u tréninkového hřiště nebo přespat v salónku. Strava je pro účastníky zajištěna od sobotního oběda až po nedělní snídani.

Reporty z předchozích srazů naleznete zde. 

______________________________
Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!
 
Vedení fanklubu
PB Lleó de Dues Cues



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
53. Fermín López 5
55. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat