Vidal čeká, až se jeho budoucnost v klubu vyřeší

Vidal čeká, až se jeho budoucnost v klubu vyřeší

Dny Vidala v Barceloně jsou už s jistotou sečteny, přesto nechtěl přijít o pondělní trénink a ještě se k týmu připojil. Zástupci Artura už spolu s vedením diskutovali o jeho odchodu z klubu nějakou dobu, v pondělí se však vše začalo postupně vyjasňovat. 

Cílem jednání bylo, aby byl odchod Artura z klubu dořešený a mohl odcestovat do Milánu. Celý přestup však blokuje plat za poslední rok Vidalovy smlouvy v Barceloně. Klub také chce, aby Inter za Vidala zaplatil alespoň symbolickou přestupovou částku. Vidal dokonce nabídl, že se vzdá svého ročního platu, aby se přesun do Interu zbytečně nekomplikoval. 

Trenér Interu Antonio Conte potvrdil, že chce italský celek koupit nějakého záložníka. S Vidalem už se v Barceloně nepočítá, jak mu hned na začátku svého angažmá sdělil Koeman, takže by jeho přestupu nemělo nic bránit. Na pondělním tréninku se ukázal i Luis Suárez, jehož odchod z klubu by měl být také už prakticky jistý. Suárez měl přestoupit do Juventusu, jeho přestup se však trochu zkomplikoval. Chce vyplatit do každého centu celý plat, který měl za poslední rok smlouvy v Barceloně dostat. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Ten Suarez se asi taky zbláznil jestli to je pravda ne? Jako že ho necháme jít zadarmo, on dostane někde podpisovy bonus a ještě nás pocuca o €20mega nebo kolik za poslední rok smlouvy 🤦🏻‍♂️😂

15.09.2020, 11:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat