Vidal: Chci zůstat v Barceloně, jsem zde šťastný

Vidal: Chci zůstat v Barceloně, jsem zde šťastný

Dnešní narozeninový oslavenec Arturo Vidal si na Instagramu popovídal s novinářem Mariem Velosem. Čerstvý třiatřicátník poreferoval o své současné situaci v Barceloně a odpověděl i na nedávno zveřejněnou publikaci svého bývalého kolegy, Giorgia Chielliniho.

Jsem velice šťastný a cítím se v Barceloně pohodlně. Samozřejmě zde chci zůstat. Přišel jsem do klubu po mé druhé operaci kolene a nebyl v nejlepší kondici. Nyní jsem ale dobře připravený, máme dobrou partu a v kabině mám skvělé přátele. Po fyzické stránce se cítím velmi dobře. Nikdy v mé kariéře jsem neměl tolik času na přípravu. Udělal jsem maximum pro to, abych si prodloužil kariéru a cítím se připraven, co je před námi jak v Lize mistrů, tak LaLize.

Karanténa byla obtížná, jelikož jsme strávili hodně času uzavření. Dlouho jsem neviděl děti a to ode mě bydlí 2 kilometry. Snažili jsme se dodržovat nařízení a museli se přizpůsobit. Tato pandemie je velice nebezpečný a bylo to těžké. Ještě pořád to není ono a musíme setrvávat doma, než vyjdou nová nařízení. Bylo divné zahájit individuální trénování na odlišných hřištích v Ciutat Esportiva, ale už jsme opravdu chtěli vyběhnout na trávník a pracovat s míčem.

Užívali jsme si to jak malé děti. Nyní je to ve skupinkách po deseti o něco normálnější. Nemůžeme odpočívat - ve dvou měsících budeme hrát o všechno. Jsme velice soustředění. Měl jsem štěstí, že jsem se prosadil proti Realu v mém prvním El Clásiku. Jsem hodně odhodlaný a tvrdě pracuji, abych v klíčových okamžicích poskytl výhodu. Myslím si, že lidé v Barceloně mě mají rádi, protože na hřišti nechávám srdce. Říkají mi to i na ulici.

Messi je z jiné planety. Tohle je větší úspěch, než dvě výhry s Argentinou na Copě Américe. Sledovat každý den jeho tréninky je luxus. Lidé si pamatují to nejhorší z toho, co Chiellini řekl. Nemyslím si, že je dobré něco takového říkat, ale zároveň mě nazval šampionem. Volal mi a vysvětlil to. Nebylo to něco, co nemohl udělat. Můžu chodit na večírky, jsem člověk jako každý jiný. Když udělám chybu, zaplatím za ní a jdu dál.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat