Vidal: Je to jako noční můra, která je čím dál horší

Vidal: Je to jako noční můra, která je čím dál horší

Arturo Vidal poskytl rozhovor pro chilský Canal 13, v němž okomentoval současnou situaci a vyjádřil se i k iniciativě, kterou založil se spoluhráčem z reprezentace Garym Medelem na podporu Červeného kříže a jenž mu zpropagoval mimo jiné i jeho syn na internetu.

Velmi se obávám toho, co teď děje a rovněž se bojím toho, že se neví, kdy tato pandemie skončí. Bylo velmi těžké pobývat ve Španělsku a sledovat v televizi co se děje. Lidé se bojí. Nikdy jsem nečekal, že se něco takového může stát. Ať se to zlepší co nejdříve bude možné. Všechno je to velmi divné.

Sedíme doma a každý den slyšíme o novém nakaženém a mrtvém. Je to neustálá úzkost a tato situace je jako noční můra, která se každým okamžikem horší. Musíme být silní a snažit se bojovat proti ní společně. Hovořil jsem s mým kamarádem Garym a hledali způsob jak pomoci na dálku.

Po dlouhé diskuzi jsme se rozhodli zavolat Červenému kříži a řekli jim, že chceme pomoci v jejich iniciativě. Doufám, že sportovci, herci a společnosti se přidají k naší kampani. Pro ní potřebujeme hodně lidí, jelikož potřebujeme vybrat co nejvíce peněz, které pomohou těm, kde je třeba.

Aktuálně trénuji dvakrát denně. Až doposud jsem trénoval v centru a pak doma, ovšem nyní musím všechno provádět v mém bytě. Posnídám, podívám se na film, zavolám svým dětem, odpočívám a den zakončím trénováním. Je to těžké, když nemohu přijít do zázemí klubu a vidět se s mými spoluhráči.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat