Vidal se podle Marcy nestane součástí výměny za Martíneze

Vidal se podle Marcy nestane součástí výměny za Martíneze

Arturo Vidal nebude podle v nadpisu jmenovaného plátku použit jako protiváha za Lautara Martíneze z Interu Milán, o čemž se v posledních týdnech hojně spekulovalo.

Dvaatřicetiletý středopolař z Chile byl v hledáčku milánského celku dlouho a to už před jeho příchodem do Katalánska před dvěma lety. Loni se o něj Nerazurri také zajímali a olej do ohně přilila akvizice Antonia Conteho na trenérskou lavičku. Oba se totiž velmi dobře znají z působení v Juventusu a dokonce i sám hráč byl nakloněný odchodu, aby snížil cenu příchodu vytouženého argentinského útočníka.

To je však nyní vyloučená věc. Conteho zájem poklesl a kluby se nedohodly na hráčově ohodnocení. Madridský plátek nicméně nevyloučil, že budou obě strany jednat v rámci separátního transferu někdy v budoucnu. Možná tak bývalý hráč Bayeru Leverkusen, Colo-Colo nebo Bayernu Mnichov dodrží kontrakt, jenž platí do konce června příštího roku. Barca by za něj ale ráda získala finanční prostředky zpátky.

Kdo by tedy mohl snížit cenu Lautara Martíneze? Média dnes informovaly, že na stánku Giuseppeho Meazzy mají zájem o Júniora Firpa i Nélsona Semeda. Stejně tak by se milánským zamlouval Samuel Umtiti. Francouz však preferuje setrvání v Barceloně. To jeho krajan Jean-Clair Todibo by do Itálie mohl zamířit, stejně jako Ivan Rakitič. Ten ale na téma možné výměny pravil, že „by to bylo komplikované“.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

S těma hráčema se čachruje jak někde ve FIFĚ, jak se asi musí cítit.....tu je nabízí do Paříže, pak do Milána, nakonec u nás zůstanou (někteří) s tím, že je tu vlastně ani nechcem. smiley

21.05.2020, 11:01
Pajinos Petan

aneb koncepční plán našeho skvělého vedení smileya pak se zas zčistajasna vynoří někdo jako Braithwaite, uvidíš smileymůžeme rovnou tu sekci skautingu zavřít

21.05.2020, 11:29

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat