Vidal: Zůstalo nám jedenáct finálových zápasů

Vidal: Zůstalo nám jedenáct finálových zápasů

V interview pro oficiální klubový web se Arturo Vidal pokusil popsat své pocity spojené s návratem soutěžních zápasů.

Byl to fantastický pocit vrátit se zpátky ke cvičení v tréninkovém centru. Ty dva měsíce v uzavření byly velice dlouhé a ještě více jsem šťastný z toho, že jsem se mohl potkat se svými spoluhráči. Vracíme se do práce, všichni se cítíme motivovaní, ale uvědomujeme si, že před námi leží velice důležité měsíce. Je velmi dobré, že jsme se mohli vrátit po tom, co se stalo. Všichni jsme spolu mluvili, jestli by náhodou někdo z nás nemohl mít příznaky onemocnění.

Pro nás je velmi důležité, že se uzdravili Luis Suárez a další zranění hráči, protože to budou dva intenzivní měsíce se spoustou utkání v krátkém časovém sledu. Musíme být připraveni na 100 %, abychom bojovali o trofeje. Vím, že i ostatní se cítí motivovaní a chci vyhrát vše. Vrátili jsme se v dobré fyzické kondici, jelikož jsme pracovali doma. Nemůžeme ještě všichni cvičit spolu, ale brzy to bude možné (rozhovor proběhl v sobotu, od pondělí to již možné je, pozn. přek.).

Mám rád, když cítím fanoušky, jak fandí na stadionu. Dodává mi to hodně radosti a motivace, nicméně musíme se přizpůsobit na současné podmínky a využít to, co jsme vyvíjeli na tréninku, abychom bojovali o dosažení našich cílů. Každé z těch zbývajících jedenácti kol pro nás bude jako finále a nemáme pochyb o tom, že nás čeká obtížná výzva. Musíme věřit v sebe samotné a že dokážeme zvítězit tím nejlepším možným rozdílem. Vyhrát 9. titul v řadě by bylo úžasné.

Získat tolik ligových titulů za sebou je opravdovým úspěchem. Já jsem vždy motivován k tomu získat více pohárů a jen pár hráčů v historii se může pyšnit takovou věcí. Chci vyhrát svůj 9. ligový titul s Barcelonou.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat