Vitor Roque může být nový Ronaldo Nazario

Vitor Roque může být nový Ronaldo Nazario Foto: Patrik Janačík

Vitor Roque je hlavním cílem FC Barcelona pro posílení pozice "9" pro příští sezónu. Vzhledem k věku a profilu je ideální volbou na minuty, které Lewandowski nemůže nebo nemusí nutně odehrát, a až polský útočník přestane oblékat modrobílý dres, bude první volbou. V Brazílii v něm samozřejmě vidí špičkového útočníka.

Nejnověji ho začal chválit Gustavo Grossi, bývalý manažer brazilského Sport Club Internacional, který neváhal vyzdvihnout obrovské kvality brazilského útočníka. Srovnával ho s Ronaldem Nazariem.

"Je to fenomén. To je vše, Je to jediný fotbalista, který se skutečně může stát novým Ronaldem Nazariem. Má všechno, co měl Ronaldo: rychlost, techniku, schopnost zakončovat a nadprůměrnou vítěznou povahu...," řekl Grossi.

Uvidíme, jaká bude budoucnost Vitora Roqueho, ale zdá, že už se dostal do bodu, že může zkusit štěstí na starém kontinentu. Je stále velmi mladý, ale je připraven využít svých kvalit v Evropě. Uvidíme, zda to bude v Barçe nebo v jiném klubu, který o něho má zájem. Roque však již několikrát médiím oznámil, že pokud to bude možné, bude vyčkávat právě na katalánský klub, který zřejmě udělá mnohé, aby ho získal.


Zdroje: sport.es



Diskuze

Tak kdo je trochu pamětník :D a viděl ten jeden ročník s Ronaldem (anebo aspoň nějaké sestřihy gólů), tak ví, že to byla neskutečná dominance tohodle hráče nad obránci (jiným způsobem než Messi), ale jak potom šel do interu a realu, už potom nebyl tak rychlý a nezastavitelny. Takže mi to přijde až trochu moc silná slova...

17.06.2023, 17:11

Hlavně 40 mio je moc. Jedině, že by to bylo něco jako 25+15, pokud dá za dvě sezóny alespoň 20 gólů atp.

18.06.2023, 09:16

Viděl jsem pár sestřihu a opravdu mi drobet pohybem i zakončením připomíná Ronalda

19.06.2023, 11:57

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 93
2. FC Barcelona 79
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 57
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 19
3. Alexander Sørloth 19
4. Robert Lewandowski 17
5. Antoine Griezmann 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
34. Fermín López 7
44. Raphinha 6
57. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat