Výjezd do Mnichova aneb lekce produktivity

Výjezd do Mnichova aneb lekce produktivity

Po losu základních skupin LM bylo jasné, že největší zájem bude o výjezdy do Mnichova a samozřejmě do Plzně. Dostali jsme zprávu od klubu, že jsme na zápas s Bayernem obdrželi 44 vstupenek (třetí největší výjezd fanklubu), a tak jsme vyrazili 13.9. do Mnichova.

Jedeme z různých koutů ČR. Já volím cestu "fanklubovým" autem s Pavlem Ježkem. V Brně máme v ranních hodinách sraz u jeho firmy a vyrážíme.

Po cestě panuje relativně dobrá nálada. Až na Stréca. Ten je ve stresu, protože má vstupenku přidělenou na starou občanku (poučení pro všechny: Hlaste změny včas!). A aby toho nebylo málo, tak se dozvídá, že bude svědkem na svatbě. Při zastávkách po cestě postupně potkáváme naše členy a debatujeme o možném výsledku. V Olympii Plzeň Stréc protahuje svoje nohy na eskalátoru styl Dani Alves.

V autě pak začíná svou TikTok kariéru. No podívejte se sami.

Přijíždíme do Mnichova a hned se jdeme ubytovat. Hostel máme blízko místa odběru vstupenek a srazu před zápasem, takže časově vše stíháme. Jenže… “To by se v Německu nestalo” recepční nám tvrdí, že nemáme kompletně uhrazenou částku za ubytování. Sledujeme bankovní účet a částka uhrazená je. Kde je zakopaný pes, to netušíme, nicméně asi po půl hodině získáváme pokoj, nahazujeme barvy Blaugranas a jdeme pro vstupenky.

Tady začíná být Stréc nervózní, protože vstupenku mu nechtějí vydat. Po objasnění situace, že má novou občanku už vstupenku dostává a je plný energie.

Po cestě odvážně skandujeme různé chorály za udivených přihlížejících místních obyvatel. Na sraz přicházíme ve velkém stylu s chorálem:

I si tots animem
I si tots animem
I si tots animem
Guanyarem!

Potkáváme prezidenta Fan Club Barça Polska Pawła Kołodziejského, prezidentku místní Bayerischer Penya Blaugrana - Teresu a taky celé vedení Penye Blaugrana Stuttgart, se kterými si vyměňujeme šály a fotíme se.

Neustále se zde skanduje: Robert Lewandowski. Tady to žije.

Okolo 18. hodiny vyrážíme “U-Bahnem” na stadion a v něm se dějí věci: Skandujeme tak hlasitě, že se do našeho vozu bojí nastoupit i fanoušci Bayernu. Někteří přesto nastoupí a Riky na ně hlasitě křičí: “Eins, zwei, drei Lewandowski streik”

Po vystoupení na stanici Fröttmaning jdeme cca 2 km pěšky na stadion, kde kontrola probíhá naprosto bezproblémů, dokonce i vlajkonoši nemají žádný problém.

Vstupujeme do hlediště, naše očekávání jsou obrovské. Po společné fotce jdeme s Ondrou zavěsit naše fanklubové vlajky.

Po usednutí na místa vidím vedle sebe vlajku Penya Blaugrana de Lodz, kterou má na sobě její prezident Adrian, který se vypravil do Mnichova z Barcelony přes Stuttgart. Jaká náhoda...

Nástup hráčů za hymny LM:

Zápas začíná a nastupujeme do něj velmi aktivně. Dostáváme se do spousty příležitostí bohužel Lewyho blok mu nedovolí proměnit brankové příležitosti. Poločas tak končí nerozhodný stavem 0:0. Druhý poločas začíná. Po špatném osobním bránění dostáváme dvě branky a prohráváme. Vesměs celý zápas jsme lepší, ale naše produktivita je velmi slabá. Zápas bohužel končí prohrou 2:0 a šňůra neporazitelnosti v Allianz Aréně pro Bayern Mnichov pokračuje. Lekce produktivity.

Po zápase dáváme ještě jednu fotku před Allianz Arénou a jdeme na metro směr hostel.

Jakmile dorazíme na ubytování, posmutníme nad tím, že výhra mohla být na dosah a jdeme s depresemi spát. Ráno jdeme posnídat, vyřešit nevyřešitelný problém s platbou za ubytování a vyrážíme zpět do Brna, někteří "až na konec světa", do Blanska.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem členům za spolupráci při společném focení a za velkou účast. Speciální poděkování pak Pavlovi Ježkovi za to, že vzal auto a bezpečně nás dopravil tam i zpět. Mimochodem. Jde stále o největšího sponzora našeho fanklubu.

MOLTES GRÀCIES!

________________________________
Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!
 
Pavel “Myšák” Misař
Prezident
PB Lleó de Dues Cues



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Super. Jak to u vyjezdů často bývá, zkazil to jen výsledek smiley

15.09.2022, 19:55
Myšák Migueli
Systémový administrátor

No jo.. už to svádějí na mě, že jsi mi předal štafetu proher v mé přítomnosti 😀

15.09.2022, 21:40
Migueli Myšák
Systémový administrátor

Je to možné smileyKaždopádně mám pouze jen 2 prohry ze všech výjezdů, co znamenali nepostup...

16.09.2022, 08:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat