Výjezd do Mnichova aneb lekce produktivity

Výjezd do Mnichova aneb lekce produktivity

Po losu základních skupin LM bylo jasné, že největší zájem bude o výjezdy do Mnichova a samozřejmě do Plzně. Dostali jsme zprávu od klubu, že jsme na zápas s Bayernem obdrželi 44 vstupenek (třetí největší výjezd fanklubu), a tak jsme vyrazili 13.9. do Mnichova.

Jedeme z různých koutů ČR. Já volím cestu "fanklubovým" autem s Pavlem Ježkem. V Brně máme v ranních hodinách sraz u jeho firmy a vyrážíme.

Po cestě panuje relativně dobrá nálada. Až na Stréca. Ten je ve stresu, protože má vstupenku přidělenou na starou občanku (poučení pro všechny: Hlaste změny včas!). A aby toho nebylo málo, tak se dozvídá, že bude svědkem na svatbě. Při zastávkách po cestě postupně potkáváme naše členy a debatujeme o možném výsledku. V Olympii Plzeň Stréc protahuje svoje nohy na eskalátoru styl Dani Alves.

V autě pak začíná svou TikTok kariéru. No podívejte se sami.

Přijíždíme do Mnichova a hned se jdeme ubytovat. Hostel máme blízko místa odběru vstupenek a srazu před zápasem, takže časově vše stíháme. Jenže… “To by se v Německu nestalo” recepční nám tvrdí, že nemáme kompletně uhrazenou částku za ubytování. Sledujeme bankovní účet a částka uhrazená je. Kde je zakopaný pes, to netušíme, nicméně asi po půl hodině získáváme pokoj, nahazujeme barvy Blaugranas a jdeme pro vstupenky.

Tady začíná být Stréc nervózní, protože vstupenku mu nechtějí vydat. Po objasnění situace, že má novou občanku už vstupenku dostává a je plný energie.

Po cestě odvážně skandujeme různé chorály za udivených přihlížejících místních obyvatel. Na sraz přicházíme ve velkém stylu s chorálem:

I si tots animem
I si tots animem
I si tots animem
Guanyarem!

Potkáváme prezidenta Fan Club Barça Polska Pawła Kołodziejského, prezidentku místní Bayerischer Penya Blaugrana - Teresu a taky celé vedení Penye Blaugrana Stuttgart, se kterými si vyměňujeme šály a fotíme se.

Neustále se zde skanduje: Robert Lewandowski. Tady to žije.

Okolo 18. hodiny vyrážíme “U-Bahnem” na stadion a v něm se dějí věci: Skandujeme tak hlasitě, že se do našeho vozu bojí nastoupit i fanoušci Bayernu. Někteří přesto nastoupí a Riky na ně hlasitě křičí: “Eins, zwei, drei Lewandowski streik”

Po vystoupení na stanici Fröttmaning jdeme cca 2 km pěšky na stadion, kde kontrola probíhá naprosto bezproblémů, dokonce i vlajkonoši nemají žádný problém.

Vstupujeme do hlediště, naše očekávání jsou obrovské. Po společné fotce jdeme s Ondrou zavěsit naše fanklubové vlajky.

Po usednutí na místa vidím vedle sebe vlajku Penya Blaugrana de Lodz, kterou má na sobě její prezident Adrian, který se vypravil do Mnichova z Barcelony přes Stuttgart. Jaká náhoda...

Nástup hráčů za hymny LM:

Zápas začíná a nastupujeme do něj velmi aktivně. Dostáváme se do spousty příležitostí bohužel Lewyho blok mu nedovolí proměnit brankové příležitosti. Poločas tak končí nerozhodný stavem 0:0. Druhý poločas začíná. Po špatném osobním bránění dostáváme dvě branky a prohráváme. Vesměs celý zápas jsme lepší, ale naše produktivita je velmi slabá. Zápas bohužel končí prohrou 2:0 a šňůra neporazitelnosti v Allianz Aréně pro Bayern Mnichov pokračuje. Lekce produktivity.

Po zápase dáváme ještě jednu fotku před Allianz Arénou a jdeme na metro směr hostel.

Jakmile dorazíme na ubytování, posmutníme nad tím, že výhra mohla být na dosah a jdeme s depresemi spát. Ráno jdeme posnídat, vyřešit nevyřešitelný problém s platbou za ubytování a vyrážíme zpět do Brna, někteří "až na konec světa", do Blanska.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem členům za spolupráci při společném focení a za velkou účast. Speciální poděkování pak Pavlovi Ježkovi za to, že vzal auto a bezpečně nás dopravil tam i zpět. Mimochodem. Jde stále o největšího sponzora našeho fanklubu.

MOLTES GRÀCIES!

________________________________
Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!
 
Pavel “Myšák” Misař
Prezident
PB Lleó de Dues Cues



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Super. Jak to u vyjezdů často bývá, zkazil to jen výsledek smiley

15.09.2022, 19:55
Myšák Migueli
Systémový administrátor

No jo.. už to svádějí na mě, že jsi mi předal štafetu proher v mé přítomnosti 😀

15.09.2022, 21:40
Migueli Myšák
Systémový administrátor

Je to možné smileyKaždopádně mám pouze jen 2 prohry ze všech výjezdů, co znamenali nepostup...

16.09.2022, 08:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat