Výměna Semeda za Cancela a koupě Garcii z Manchesteru City

Výměna Semeda za Cancela a koupě Garcii z Manchesteru City

Podle deníku Diario Sport se Barceloně výměna Nelsona Semeda za Joaoa Cancela úplně nelíbí. Pokud však díky ní budou moci podepsat odchovance klubu, obránce Manchesteru City Erica Garciu, na výměnu přistoupí. V devatenácti letech má obránce ještě mnoho co nabídnout a mohl by se stát klíčovým hráčem týmu.

Garcia je odchovanec Barcy a klub by jej rád přivedl zpátky. Můžeme v jeho příběhu sledovat určitou paralelu s Piquem, který sice dvě sezony hrál za Manchester United, ale vrátil se zpět do klubu. U Garcii by se návrat konal přibližně ve stejnou dobu jako u Piqueho. V City Garcia pravidelně v základu nenastupoval, i když v pěti z posledních sedmi zápasů začínal v základní sestavě. Čtyřikrát odehrál celých 90 minut. V Barceloně by si mohl vybojovat své místo. V 19 letech má ještě celou kariéru před sebou a bude potřeba obranu postupně omladit. 

I když ještě minulou sezonu klub prohlásil, že Semedo na prodej není, dnes už je vše minulostí. Chvíli mu trvalo, než se s ostatními sehrál, ale od té doby podává stabilní výkony a je stálou součástí týmu. Barcelona věří, že by Cancelo mohl být dobrou posilou. Z LaLigy už má totiž zkušenosti, protože hrál za Valencii. 


Zdroje: www.football-espana.net



Diskuze

To budou kolotoče... smiley

24.07.2020, 08:14

Semedo za Cancela nesmysl. Ale Semedo za Cancela a Garciu, to je jiná. To ano. Ale ať doplácí oni. Ne my. Cancelo i s Garciou nemaj stejnou hodnotu, jako Semedo.

24.07.2020, 22:15

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat