Xavi: Môj trénerský tím sa poctivo pripravuje na trénovanie Barçy

Xavi: Môj trénerský tím sa poctivo pripravuje na trénovanie Barçy

Bývalý záložník si je vedomý, že v určitom bode svojej trénerskej kariéry bude pôsobiť na Camp Nou. 

Xavi Hernandéz nemá žiadne pochyby o tom, že jedného dňa bude trénerom Barcelony. Je to len otázka času. Ale neurobí to, pokým nebude presvedčený o tom, že je na to správna chvíľa a na učinenie rozhodnutí potrebuje slobodu. O svojich plánoch do budúcnosti hovoril počas videokonferencie. 

"Najväčšou nádejou, ktorú v sebe nosím je, že sa jedného dňa stanem trénerom Barçy a vrátim ju späť na víťaznú vlnu. Nie ja, ale Barça a hráči budú triumfovať. A v dôsledku toho sa môj trénerský tím na túto možnosť pilne pripravuje a všetci sme z toho naozaj nadšení."

Na otázku potenciálneho návratu odpovedal: "Som klubista. Rád by som sa vrátil s správny moment, aby som mohol začať projekt od nuly. Povedal som to už veľakrát, že ja chcem v Barcelone robiť rozhodnutia ohľadom futbalu. Je zrejmé, že po voľbách bude pódium voľné, samozrejme. Nič zatiaľ nevylučujem. Prišli za mnou v januári/lednu a prebiehali rozhovory. A ja som im povedal, že okolnosti a načasovanie boli zlé." 



Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Jestli si to real už nějak dost ne...e, tak je po lize. Z toho co se teď v klubu děje je mi do breku. Tam už fakt nefunguje vůbec nic. Teď by nepomohl ani Xavi. Už ať je příští rok a jsou volby. Nebo mi někdo vysvětlete proč se cule nekousnou a neudělají předčasné volby. To je jim snad jedno co se děje?

29.06.2020, 13:15
Luis Jirka

Jirko, tohle já taky nechápu, když to k tomu moc něbylo, tak se to zkusilo....teď když jde všechno do hajzlu, tak to nikdo nezkusí a čekaj..............další rok nás uvrhne ještě do větší temnoty. Tohle je fakt neskutečnej hnus, co se děje!!

29.06.2020, 13:27

nejdřív je třeba se zbavit toho potkana bartomeua

29.06.2020, 15:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat