Xavi: V některých momentech jsme byli lepší než Real

Xavi: V některých momentech jsme byli lepší než Real

Xavi se v pozápasovém rozhovoru vyjádřil k několika tématům včetně srovnání s Realem a shrnutí celého zápasu. Xavi věří, že v některých momentech byli Blaugranas lepší než Real.

"I když jsme nakonec prohráli, těch 90 minut se nám povedlo. Myslím si, že jsme podali skvělý výkon a když nás přirovnám k Realu, byli jsme v některých momentech lepší."

Bod zvratu:

"V několika momentech to mohlo být 3:3, ale jim taky moc nechybělo k tomu, aby to bylo 4:2. Štve mě to, ale můžeme být pyšní na to, jaký zápas jsme odehráli."

Shrnutí zápasu:

"V hodně momentech zápasu jsme dominovali. Doplatili jsme na to, že jsme nezastavili útoky z rohu. Využili našich chyb. Odcházíme s hlavou vztyčenou, ale z toho výsledku jsme smutní. Z té porážky máme špatný pocit, ale jsme rádi, že jsme soupeři dominovali. Chybí nám trpělivost a zodpovědnost. Jsem tu zatím dva měsíce, ale jsme na správné cestě. Potřebujeme nějaký bod zvratu."

Hráči:

"Na hráče si nemůžu stěžovat, všichni jsou týmu hodně oddaní. Všichni chtějí hrát, někteří z nich jsou ještě hodně mladí a nemůžou dostat tolik prostoru. Je na čase, aby začaly výsledky přicházet. Máme už k dispozici více hráčů a je horší zvolit základní sestavu. Věřím, že Ferrán, Ansu a Pedri budou rozdílovými hráči."

Srovnání s Realem:

"Kdybychom zhodnotili dnešní zápas, nebyl tam velký rozdíl. V lize jsme ale 17 bodů za nimi. Dneska jsme se prali o výhru. Taky jsme si zasloužili dostat se do finále. Jsme na správné cestě."

Luuk de Jong:

"Je součástí týmu. Jsme Barca. Jak bych ho mohl z týmu vyloučit? Dává góly, dobře se mu daří. Pokud bude i nadále podávat takové výkony, bude hrát."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Nevím, jak vy, ale já z prohry nijak naštvaný nejsem. Mrzí mě porážka, ale víc než zklamaný jsem pyšný na to, jak se náš mladičký tým vytáhl a uhrál vyrovnanou partii proti lídrovi LaLigy. A nejen mladí! Luuk zahrál taky velmi dobře a mít napravo místo Daniho třeba Minguezu, nechci si ani představovat, jak by zápas vypadal.
Čeká nás ještě dlouhá cesta, ještě dostaneme hodně facek, ale až nám hráči dozrají, budeme zase nejlepší!

13.01.2022, 18:55
cechoma MilanBalage

Jak by vypadal? Naposledy, když hral Mingueza proti Juniorovi, tak to byla katastrofální, jestli myslíš tohle.

13.01.2022, 21:41
MilanBalage cechoma

Správně jsi pochopil.
Nemyslím, že je pro Minguezu v týmu místo. Na kraji obrany je tragický, na stoperu je horší o něco míň, jenže na stoperu téměř nenastupuje.. A nechávat si ho jen proto, že je odchovanec, je nesmysl.

13.01.2022, 22:29
stockey MilanBalage

to si myslim i ja, nebyt minulorocnej situacie a obrovskej marodky, Mingueza by sa nikdy do prveho timu nepozrel. Ale zasa, zvysila sa mu cena :)

14.01.2022, 08:36
Klokanomet MilanBalage

V minulé sezoně hrál dobře i na kraji. Ale forma mu odešla úplně do prdele no...ale to neznamená, že se mu nemůže vrátit.

14.01.2022, 12:57
Nogares Klokanomet

Souhlas, minulou sezónu hrál opravdu výborně. Ten kluk má obrovský potenciál. Pokud se srovná a opět nabere formu, tak proč by nemohl dělat třetího stopera?

14.01.2022, 15:27
cechoma Klokanomet

V minulé sezony hrál dobře. Pak přišly 3 chyby po kterých jsme dostali gol a prohráli zápasy. To mu strašně nakopalo psychiku a od té doby hrůza. Ale na stopera je pořád mladý, určitě bych ho nezatracoval a pár šancí by měl ještě dostat

14.01.2022, 18:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat