Z OBRANY DO ZÁLOHY?

Z OBRANY DO ZÁLOHY?

Barcelona údajně plánuje využívat příští sezónu Sergiho Roberta v záloze, nikoliv na pravém kraji obrany. Pravý kraj obrany katalánského giganta má posilnit Héctor Bellerín, nebo Nélson Semedo.

Podle deníku Mundo Deportivo si nový barcelonský trenér Ernesto Valverde přeje podepsat nového pravého obránce, jelikož plánuje využívat Sergiho Roberta primárně ve středu zálohy.

Odchovanec Barcelony nastupoval na pozici pravého obránce poslední dvě sezóny. Během sezóny 2015-16 se na tomto postu střídal s Danim Alvesem. Během letošní sezóny se na pravém kraji obrany objevoval pravidelně, vysoký počet minut na tomto postu mu zajistilo i zranění kotníku Aleixe Vidala.

Mundo Deportivo dále píše, že Barcelona již kontaktovala Bellerína. Arsenal však o prodeji svého hráče nechce ani slyšet a za dvaadvacetiletého Španěla požaduje 50 milionů euro.

Barcelona má však v záloze "plán B". Katalánci si uvědomují, že Gunners nebudou ochotni svého pravého obránce prodat, a proto kontaktovali Nélsona Semeda, pravého beka Benficy. Podle portugalských deníků A Bola a Rekord zahájily Barcelona a Benfica jednání o přestupu Semeda na Camp Nou.

Cena třiadvacetiletého Portugalce ale není o moc nižší, než je cena Bellerína. Momentálně se údajně přestupová částka projednává. Některé zdroje uvádí částku kolem 34 milionů euro, jiné zase částku blížící se 50 milionům eur.


Zdroje: football-espana.net, talksport.com



Diskuze

Já bych za tyhle peníze radši přivedl toho Azpiho, kdyby to bylo jen trošku možný.

04.06.2017, 13:28
MVD Snoop

To já taky, ale Chelsea ho nepustí a on si kufry taky balit nebude.

04.06.2017, 13:53
Snoop MVD

Tak mohli by ho za zajímavou částku pustit. Určitě by ho měli v systému se třemi stopery jak nahradit. A mě by se líbil na pravé straně moc. Má obrovský kvality co se týče bránění. Což obzvláště na pravé straně pod Messim, může hodit.

04.06.2017, 14:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat