Za Martíneze by Inter mohl chtít Messiho, k výměně však téměř s jistotou nedojde

Za Martíneze by Inter mohl chtít Messiho, k výměně však téměř s jistotou nedojde

Hlavním přestupovým cílem Barcelony v posledních dnech je útočník Interu Milán Lautaro Martínez. Za něj by Nerazurri mohli vzhledem k přetrvávající pandemii přistoupit i na hráčskou výměnu, ovšem protiváha by musela být opravdu enormní. Bývalý předseda Massimo Moratti si totiž vybral vůbec nejcennějšího z členů Blaugranas.

Lautaro je skvělý kluk, kterého zajímá jeho kariéra. Jak už jsem říkal dříve, uvidíme, zdali bude součástí nějaké důležité operace, ve které bychom přivedli více důležitější hráče jako například Lea Messiho. Není to ani zdaleka pouhý sen a to možná ani před touto krizí. Messimu končí kontrakt a přivést jej do Interu by bylo velkou vzpruhou.

Nevím, zdali aktuální situace je pro či proti takovému transferu, ale myslím, že koncem roku uvidíme divné věci,“ řekl Massimo Moratti, jenž mezi lety 1995 a 2013 vlastnil milánský Inter a v letech 2006 až 2013 byl jeho předsedou, pro Radio Anch’io lo Sport. Až doposud se Italové neodhodlali ke komentáři k možnému přesunu svého forvarda.

Barcelonští samozřejmě tuto možnost ani nepovažovali za reálnou, nicméně jistota, s jakou Moratti hovořil, mohla vnést trochu zmatení. To se pokusil rozmést deník Marca, jenž se odkazuje na členy barcelonského vedení. Podle nich je scénář, kdy by Lionel Messi opustil klub, nereálný a navíc by šlo o výměnu kapitána.

Opačným směrem by měl putovat Lautaro Martínez, Leův krajan, jehož právě rodák z Rosaria chválil. Považuje jej za velmi dobrého hráče. On by se však sám nikam stěhovat neměl a to i přes drobné neshody s vedením v posledních měsících. Podle plátku tedy jde o pouhé vyvolání výhružek a tlaku na katalánský celek.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat