Zápas s Granadou - vyprodáno

Zápas s Granadou  - vyprodáno

AKTUALIZACE 10.1. 2024 - VYPRODÁNO. Zápas FC Barcelony na Olympijském stadionu a Barcelonský karneval k tomu? Ano, již za měsíc! A Festival La Laia jako bonus. A kromě těchto výjimečných zážitků nás čeká také večeře u Suáreze, prohlídky města, pláž, Muzeum, a také si ověříme, jak postupuje rekonstrukce Camp Nou. 

Zápas

FC Barcelona a Granada se spolu utkají o víkendu 10./11. února 2024 na Olympijském stadionu. Lístky jsou na tribunu za brankou. Pokud by chtěl někdo jiná místa - stačí napsat.

 

Letenky

Na zápas vyrazíme z Prahy. Odlet do prosluněné Barcelony proběhne v pátek 9. února (večer). Zpáteční let do Prahy pak v úterý 13. února (odpoledne/večer). V ceně jsou také sedadla vedle sebe. Na palubu letadla si je možné vzít pouze malé příruční zavazadlo (o rozměrech 40x20x30 cm). Pro zájemce je možnost za příplatek 1 500 Kč odbavit také druhé zavazadlo (55x40x20cm, do 10 kg, které si berete také s sebou na palubu).

 

Ubytování

Ubytováni budeme ve skvělém hostelu hned vedle Camp Nou se standardním vybavením. Pokoje jsou pouze pro 2 osoby.



Karneval a festival

V srdci zimní Barcelony se koná magická kombinace La Laia Festivalu a karnevalu. La Laia, oslava městského ducha, nabízí návštěvníkům pestrý výběr kulturních zážitků. Můžete se těšit na tradiční představení, která odrážejí bohatou historii a kulturu Barcelony, s podmanivými příběhy a legendami, jež jsou pečlivě uchovávány generacemi. Následuje Barcelonský karneval, který město rozzáří živými barvami, rytmickou hudbou a tancem. Ulice se naplní rozmanitými průvody, kde každý kostým a výzdoba vypráví svůj vlastní příběh, inspirovaný místními folklórními motivy a moderními vlivy. Během karnevalu se setkáte s tanečníky, hudebníky a umělci, kteří se s vámi podělí o svou vášeň pro svátek. Nádherné melodie a rytmické tóny španělské hudby vás pohltí, ať už jste na hlavních třídách nebo v úzkých uličkách města. Tato kombinace festivalu a karnevalu představuje jedinečnou příležitost prozkoumat autentický katalánský životní styl. Od ochutnávání místní gastronomie na trzích až po tanec ve společnosti místních na živých párty v ulicích. Tato událost je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí prožít město plnými doušky a stát se na chvíli součástí jeho pulzujícího srdce.

 

Prohlídky města

S průvodcem Miguelim budete mít možnost obdivovat krásy tohoto dech beroucího města. Na programu bude trasa od nemocnice Sant Pau až do přístavu, a tak se postupně navštíví známá Sagrada Família, Casa Amatller, domy Gaudího, známá ulice Passeig de Grácia a náměstí Plaça Catalunya. Dále Palau de la Música Catalana, Catedral de Barcelona, náměstí Plaça Sant Jaume a Plaça Reial, Carrer del Bisbe a La Rambla. Další dílo Gaudího Palau Güell a poté samotný přístav. Uvidíme tedy hned 6 památek UNESCO. A druhá trasa z Plaça Espanya na Montjuïc Castle. Po cestě bude navštívena Font Mágica, Muzeum umění, Olympijský areál včetně Olympijského stadionu, Palau Albéniz a řada dalších zajímavých míst a hlavně úžasné výhledy na Barcelonu. A nebude chybět ani moře a pláže a samozřejmě další části města dle programu karnevalu a festivalu.

 

Muzeum

Na programu bude také prohlídka okolí Camp Nou, abychom zkontrolovali aktuální stavební práce. A hlavně navštívíme také provizorní Muzeum Barçy, kde jsou k vidění všechny trofeje a dresy klubu či Zlaté míče a kopačky Messiho.

 

Večeře u Suáreze

Nebude chybět ani večeře v restauraci Chalito, kterou vlastní Luis Suárez. Z bohaté nabídky si můžete vybrat například Messiho oblíbené jídlo - Milanesu.

 

 

Ambasador

Ambasadorem, hlavním organizátorem a také průvodcem městem bude Tomáš Škurek (Migueli). V Barceloně byl již 39x včetně 22 oficiálních zájezdů. Jsme přesvědčeni, že veškeré jeho zkušenosti povedou k maximální spokojenosti všech zúčastněných.

 

Cena

Cena pro členy fanklubu je 14 900 Kč. V ceně je zahrnuta zpáteční letenka (tedy let tam i zpět) z Prahy i se sedadly vedle sebe, ubytování na 4 noci v pokoji pro 2, vstupenka na zápas, prohlídky města s průvodcem a ambasador po celou dobu pobytu. Cena pro nečleny fanklubu je 16 900 Kč. 

 

Přihláška

Zájemci se mohou přihlásit na email miguelifcb@seznam.cz. V mailu je potřeba uvést jméno a příjmení, telefonní číslo a číslo člena (pokud jste členy fanklubu). Poté je potřeba zaslat zálohu ve výši 5 000 Kč na účet 2900890933/2010 (nebo na Euro účet: 2200890940/2010, IBAN: CZ1420100000002200890940, příjemce: CK CoolCamp s.r.o.), do poznámky pro příjemce uveďte vaše příjmení a Granada. Variabilní symbol vám přijde spolu se smlouvou do mailu.

 

Předchozí zájezdy naleznete zde.

 

Tomáš ‘Migueli‘ Škurek

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Už je nás 5 :-)

28.11.2023, 06:32
Migueli Migueli
Systémový administrátor

8 :-)

15.12.2023, 20:39
Migueli
Systémový administrátor

Poslední 3 volná místa.

03.01.2024, 12:48
Migueli
Systémový administrátor

Zbývá poslední volné místo! (pro dvojici či trojici dokážeme dodatečné místo zařídit).

06.01.2024, 12:56
Migueli
Systémový administrátor

Plně obsazeno. Další zájezd zřejmě v dubnu - letos poslední.

10.01.2024, 09:36

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat