Ženy opět nadělovaly, rezerva nedokázala vstřelit gól

Ženy opět nadělovaly, rezerva nedokázala vstřelit gól

BARÇA B 0-0 ANDORRA

Všechno, jen ne gól. Parádní střetnutí skončilo bez branek i přes hromadu šancí rezervy.

Barcelona B uhrála s Andorrou jen remízu, prezentovala se však skvělým fotbalem, kterému chyběl jen gól. Jde sice již o čtvrtý zápas bez prohry na Estadi Johan Cruyff, tři body by však rezervu poslaly na místa zaručující playoff o postup.

Andorra je dalším adeptem na postup, diváci si tedy užili kvalitní fotbal po všech stránkách. Reis zpoza vápna mířil těsně nad, Akieme svůj pokus vyslal pouze na gólmana a hosté si minimálně dvě slibné šance také vytvořili.

Araujův gól hlavou nebyl uznán kvůli ofsajdu a do asi největší šance se dostal Hiroki Abe. Japonce hrajícího falešnou devítku však těsně před koncem prvního poločasu zastavil skvělým zákrokem Ratti.

Ve druhém poločase béčko ještě přidalo a střely létaly ze všech stran, pokud je však nezneškodnil brankář hostů, mířily vedle. Útok ještě posílili GuillemAbélem Ruizem a už už to vypadalo, že vytoužený gól přijde, Monchu však zápas zakončil další střelou těsně vedle.

Zápas tedy skončil stejně, jako začal, nezbývá tedy než doufat, že v příštím kole proti dvanáctému Ebru bude mít rezerva více štěstí. Utkání je na programu v neděli od 12:00.

Barça B: Iñaki Peña, Morer, Mingueza (Cuenca, min 85), Riqui Puig, Àlex Collado, Monchu, Saverio (Guillem, min 82), Hiroki (Abel Ruiz, min 76), Araujo, Akieme & Reis.

Andorra: Ratti, Adri, Martos, Moha (Pinga, min 52), Riverola (Cervós, min 88), Loureiro, Jilmar, Casadesús, Bover (Palanca, min 56), Musa Jr & Feher.

Počet diváků: 3 088, Estadi Johan Cruyff

 

BARÇA ŽENY 5-0 LEVANTE

Další skvělý výkon. Šestá výhra ze šesti zápasů na stadionu Johana Cruyffa. Trefily se tentokrát Graham, Alexia, Jenni (2) a Hamraoui.

Barcelonské ženy se nadále drží na vítězné vlně a na Estadi Johan Cruyff nadělily dalšího bůra. Výsledek hovoří jasně, nicméně nebýt asi pětkrát trefené brankové konstrukce, rozdíl mohl být ještě vyšší.

Zápas přivedl zpět Gemmu Gili, která v Barceloně hrála v letech 2012 – 2019 a při této příležitosti si odnesla památeční plaketu.

Levante zatím prožívá povedenou sezónu a na svém kontě mělo pouhé 4 obdržené góly, z Barcelony si však odvezlo více branek, než obdrželo ve všech předchozích zápasech.

Barça tentokrát na gól čekala o trochu déle, než je u ní na novém stadionu zvykem, skóre však nakonec otevřela Graham povedenou střelou z voleje. Norská křídelnice měla prsty i v další brance, když byla nedovoleně zastavena ve vápně. Penaltu následně proměnila Alexia.

Po poločasové přestávce si barcelonské ženy příliš nepotykaly s brankovou konstrukcí, na které skončilo hned několik střel. I když to však vypadalo, že zápas skončí 2:0, přišla na závěr gólová smršť v podobě tří branek během dvou minut. Dva z nich vstřelila Jenni Hermoso, která se zatím trefila v každém zápase odehraném na novém stadionu, třetí pak přidala Hamraoui.

Ženy v příštím kole vyjíždějí na horkou půdu Realu Sociedad, kde to nikdy není jednoduché. Zápas je na programu po reprezentační přestávce 17. 11. od 13:00.

Barça: Paños, Mapi León, Jenni Hermoso, Marta, Mariona (Candela, min 88), Alexia (Hamraoui, min 75), Patri, Leila (Falcón, min 70), Graham, Pereira & Oshoala (Aitana, min 63).

Levante: Torres, Batlle, Gemma, Maitane (Soni, min 52), Corredera (Jucinara, min 58), Banini, Zornoza, Ivana, Eva Navarro (Esther, min 52), Rocío & Redondo (Alharilla, min 80).

Góly: 1-0, Graham (min 40); 2-0, Alexia p. (min 45); 3-0, Jenni (min 88); 4-0, Jenni (min 89); 5-0, Hamraoui (min 90).

Počet diváků: 2 089, Estadi Johan Cruyff.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Doporučuju sestřih žen, ty tyčky jsou opravdu k popukání. smiley I když pro trenéra spíš k pláči. smiley

04.11.2019, 10:55

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat