PŘIVÍTÁNÍ FUTSALISTŮ V PARDUBICÍCH

PŘIVÍTÁNÍ FUTSALISTŮ V PARDUBICÍCH

Plánované se povedlo a i když za provizorních podmínek, setkali se členové fanklubu se všemi hráči futsalového týmu, realizačním týmem a dvěma členy vedení. 

Není běžné a nestává se každý den, aby futsalisté před plánovaným tréninkem našli čas na to, aby si podali ruce s fanoušky FC Barcelony, podepsali plakát, jehož premiéra se udála právě v České republice a ještě si našli čas na společnou fotografii a zpívání hymny svého klubu.

A jak setkání s futsalisty probíhalo? Po mírném zpoždění vlakového spojení jak z Prahy, tak z Olomouce bylo nutné téměř běžet, aby se stihl časový harmonogram, který byl již dříve narýsován klubem. Naštěstí pro tři zástupce našeho fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues - Marušku, viceprezidenta Migueliho a prezidenta fanklubu Valda se zpozdil při svém příjezdu na místo setkání i tým futsalistů. Důvod zpoždění? Liják při odletu.


Samozřejmě nejdříve nás nepřivítali sami futsalisté. Ti byli rádi, že se rychle ubytovali a mohli před tréninkem pozřít nějaké to sousto. Nás nevyjímaje, samozřejmě obrazně, protože po lehké večeři je čekalo právě společné fotografování. V mezičase probíhala diskuse se zástupci vedení klubu - sociální oblasti - na různá témata týkající se nejen futsalu, ale obecně i dění v klubu. Kromě jiného padla zmínka o možném přebudování Nou Campu, síle jednotlivých týmů FC Barcelony, ale také jaké sporty jsou oblíbené v České republice.

Po krátkém posezení se konečně objevili hráči a překvapivě si s každým z členů fanklubu osobně podali ruku a zbyl čas i na krátké seznámení s trenérem. Podepisování zcela nového zatím nepředstaveného plakátu futsalového týmu a rychlá akce s focením a natáčením videa, při kterém se zpívala hymna klubu. Pravda, někteří hráči musí ještě na svém muzikálním projevu zapracovat, ale co se týče samotného futsalu, není třeba mít strachu. Nevyšli z koncentrace a vydali se na trénink za zavřenými dveřmi.

Samozřejmě i poté zbyl čas na probírání dalších otázek týkajících se hlavně nadcházejícího sobotního utkání, ve kterém barcelonští nastoupí proti Chrudimi. A po několikanásobném ujištění jsme dostali odpověď, kterou jsme chtěli slyšet. Čím blíže budeme hráčům a čím více budeme fandit na stadionu, tím větší může být odměna při odchodu futsalistů ze stadionu do autobusu. Pro potřeby autogramů doporučujeme fix s dostatečnou náplní!

Nakonec se sluší a patří poděkovat všem, kteří se setkání zúčastnili.

Valdemar Adamiš
prezident
Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues

Needitované video ze setkání: http://www.youtube.com/watch?v=wAJS5h7-RLg




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat