VALVERDE IGNORUJE MADRIDSKOU KRITIKU ROZHODČÍCH

VALVERDE IGNORUJE MADRIDSKOU KRITIKU ROZHODČÍCH

Ernesto Valverde čelil na tiskové konferenci před zápasem proti Juventusu otázkám ohledně obviňování rozhodčích ze strany Realu Madrid, nenechal se však ani na moment vyvést z míry a soustředil se jen na Ligu mistrů. Do zápasu jde s jasným cílem vyhrát a nic jiného jej nezajímá, stejně tak to vidí i v lize.

"Soustředíme se na vyhrávání našich zápasů, o zbytek se nezajímáme. Chceme vyhrát zítra a stejně tak chceme vyhrát co nejvíc ligových zápasů to půjde."

O Dybalovi: "Je důležitým hráčem ve svém týmu, v Evropě, ve světě. Víme to. Ale stejně tak je důležitý Higuaín, Pjanic, Barzagli. Mám z Juventusu obavy kvůli tomu, co dokázali, jak hrají, jak jsou konzistentní. To je to, co mi dělá starosti."

O Sergim Robertovi: "Myslíme si, že Sergi Roberto bude k dispozici, včera trénoval velmi dobře. Doufáme, že bude moct být na soupisce, uvidíme zítra."

Horší forma Juventusu než loni: "Myslím, že si vedou dobře. Podle mě jsou silní, jsou připravení. Je normální, že lidé srovnávají. Viděl jsem podobné komentáře ve všech zemích."

O Dembélém: "Jestli začne, zjistíme zítra ve 20:45. Je stejným hráčem jako ostatní, dobře trénuje, čím dál více se integruje. Důležité je vyhrát."

 O Messim: "Víme, že když si je Messi jistý, máme důležitou sílu. Z tohoto pohledu je důležité, aby pro takovéto zápasy měl sebedůvěru."

A Iniesta? "Každý rozhoduje o svém vlastním životě. Mým cílem je, aby se Andrés cítil chtěny, aby zde byl šťastný a aby ze sebe vydával vše. Ale to platí nejen pro Andrése, ale i pro ostatní."

"Co se týká odpočinku, uvidíme v průběhu, jak to s ním plánuji. Nezapomínám na to, jakou sílu Iniesta má, ani na fakt, že po pauze může nastoupit. Je ve věku, kdy musíte přemýšlet, zda má hrát hodně zápasů v řadě. Ale nejen on, to platí i pro Busquetse, Rakitice. Uvidíme, co přijde."


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Tarja nás ale zásobuje smiley to je dobře smiley co ten Real si zas stěžuje?jejich zápas sem viděl a mohou si za to jen sami

11.09.2017, 22:33
Tarja Maximus80

Obcas se podari. smiley Ja ani nevim, kdo z nich si stezoval nebo jak to vypadalo, ale jen at si to vyzerou. smiley

12.09.2017, 07:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat