VELKÝ LETNÍ SRAZ 2014

VELKÝ LETNÍ SRAZ 2014

Podruhé v Bolaticích a pošesté celkově se setkali culés na Velkém letním sraze. Na úvod bych velice rád za všechny zúčastněné poděkoval pánům Tomášovi a Renému za výbornou organizaci, při které bylo myšleno snad na vše, nač jen myslet lze. Děkujeme!!!

Letošní sraz měl být především ve znamení volby prezidenta fanklubu na nové funkční období. Tato volba se ale bohužel nemohla uskutečnit, protože se členové českého fanklubu nesešli v dostatečném počtu (minimálně 51% z celkového počtu členů). Dalšími tématy byla především nová akvizice do útoku, tedy Luis Suárez a hledání stopera, které se stále více podobá nekončícím telenovelám...

Setkání Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues

Setkání bylo ohlášeno na pravé poledne (na rozdíl od předchozích srazů, jsme ustoupili v konfrontaci s počasím), kdy se celkově sešlo na 33 culés . Sjíždět jsme se ale začali již od pátečního večera, kdy tradičně dorazila posádky z Prahy (není bez zajímavosti, že duo Jakub19 a Luba jsou právě jediní pamětnici všech šesti Velkých letních srazů).
Jelikož prezident fanklubu, Valdo, měl jiné povinnosti (gratulujeme jemu i Marušce k dceři Nině Isabel) a nemohl se tak účastnit tohoto setkání, oficiální část programu připadla na Migueliho a Lubu. Ti nemohli zahájit mimořádné setkání a proto pouze moderovali debatu mezi členy – nejvíce byli na přetřesu témata jako: společné sledování zápasů v tuzemsku, setkávání mezi Penyami a informace ohledně výjezdů na utkání do Barcelony.
K samotné volbě a roční uzávěrce se ještě budeme vyjadřovat v samostatném článku ( také v e-mailu, který bude zaslaný členům)

Hosté opět vítězně

Souboj mezi Domácími a Hosty začal již den před srazem, to když Conelly přislíbil návrat k barvám, ve kterých kdysi začínal a když přislíbila svou účast v modročerveném dresu i Martinka, zdálo se, že by absence Gianniho a Háby nemusela mít zásadní vliv a to i přes návrat Sephirotha do týmu Hostů (Hosté se tentokrát navíc museli potýkat s absencí JakubaFCB). Jenomže vše vzalo za své, když si to Martinka s Conellym rozmysleli a opět navlékli dres Hostí.
Z počátku opatrné utkání (pivo, řízek a sluníčko) bylo rozhýbáno dvěma chybami domácích, respektive dvěma zářezy Martinky. Ačkoli se domácím podařilo vyrovnat nejprve hru a potom i stav, nakonec se museli opět sklonit před svým soupeřem a to když prohráli 2:4 (série 1:5).
hrající trenér domácích sir Jakub XIX. S úsměvem říká: „Je to těžký, když mají o tři hráče víc, než my a ještě nám ukradnou dva domluvený hráče před zápasem...“
Je jen otázkou, zda Jakub uhájí svou trenérskou židli...

Zlatá cihla a kopačka

Poprvé bylo letos uděleno ocenění Zlatá Cihla 2014 (pro nejlepšího hráče utkání): zvolen byl hráč a ofenzivní eso domácích Vasee (ten si zároveň odnesl i čestné ocenění, nejkrásnější hráčka zápasu).
Zlatá Kopačka 2014 (nejlepší střelec) potom připadla Martince, která pálila dvakrát přesně za záda Briana a tím ho zároveň vyhnala z brány.

O le le, O la la...

Migueli se rozhodl, že bude pokračovat v tom co řekl v loňském roce a to získávání nových členů a tak se i díky němu náš fanklub rozrostl o šest nových členů a další 4 své členství obnovili (včetně Sephirotha!). Následně se konal Migueliho znalostní test o knížky a kalednář a potom již na řadu přišlo losování o 3x litr vodky a 6x obraz hráčů. Tato lisovačka vstoupí do dějin jako Bolatická losovačka...více nemá smysl vysvětlovat (možná Pikét a Conelly by mohli...)
Následující čas pokračoval ve znamení: grilovaného selátka, Ostravaru, pálenky, zmíněných vodek a všeobecného veselí. To vše bylo spestřeno hraním FIFY a sledováním zápasu.
Tradičně se končilo až pozdě v noci (brzy ráno) v salónku, což není nic pakliže se chystáte spát. Na vlastní kůži to nejprve poznal Pepa Mráz, který se zkrátka musel zapojit do kolektivu.
Smolaři večera byli Conelly a Pikét, kteří si ustali na hřišti a to bylo kolem páté ráno kropeno...

Druhý den nás čekala bohatá snídaně a ti žížnivější neváhali a posilnili se ještě Ostravem na cestu.
Těším se na další setkání.


Zdroje: Garion



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat