VELKÝ LETNÍ SRAZ 2018

VELKÝ LETNÍ SRAZ 2018

V sobotu se uskutečnil již 10. sraz fanoušků Barçy pod záštitou našeho fanklubu PB Lleó de Dues Cues.

Na Velký letní sraz do Bolatic tentokrát dorazilo 50 fanoušků Blaugranas. Řada z nich dorazila na místo již v pátek, aby se na sraz patřičně připravila.

Oficiálně byl sraz zahájen v sobotu dopoledne. Vše začalo Setkáním fanklubu, kde se řešily různé formality jako schválení rozpočtu za uplynulý rok, návrh rozpočtu na rok letošní a podobně. Také byla shrnuta činnost fanklubu v předchozí sezóně, tedy především minisrazy, sraz, výjezdy a zájezdy na utkání, a mnoho dalšího. A představení sezóny příští, která se ponese v podobném duchu.

Poté proběhla volba prezidenta fanklubu, kdy se prezidentem na další 4 roky stal Tomáš Škurek. Pak již na řadu přišel oběd a také závěrečná diskuze, různé náměty a připomínky. Poslední tečkou za Setkáním bylo představení dárku pro všechny členy, kteří na sraz dorazili – jednalo se o fanklubový ručník.

Po krátké pauze přišel na řadu tradiční fotbal – znovu na velké hřiště 11 na 11. Domácí versus hosté. I když se vedení ujali hosté, nakonec po velké přestřelce vyhrál tým v domácích dresech 11:10 a připsal si tak již 3. vítězství v řadě (i když v celkovém součtu stále na hosty ztrácí, jelikož ti si připsali šest vítězství z deseti).

Po fotbale následovalo vyhlášení nejlepšího střelce – tím se stal Petr Hampel z domácího týmu se čtyřmi góly, za což byl oceněn knihou a vlaječkou. Nejlepší hráčem byl vyhlášen Jakub Kunc alias Stréc (i když možná právě na tomto srazu získal novou přezdívku „Broki“). Dále bylo poděkováno pořadatelům. Poslední cenu si odnesl Jakub za věrnost, jelikož se jako jediný zúčastnil všech deseti srazů.

Na řadu přišla vyhlášená Bolatická losovačka, kdy se hrálo o portréty hráčů a finskou vodku. Portrét Ronaldinha, po kterém toužil především Stréc/Broki, nakonec vyhrál Martin, který ho ale vyměnil právě se Strécem za knihu, kterou dostal za nejlepšího hráče zápasu.

Potom přišla na řadu volná zábava, okořeněná rautem a promítáním zápasů. Začalo se El Clásicem z roku 2010 a legendární manitou, pokračovalo se odvetou s PSG a největším obratem v historii fotbalu a na konec jsme si připomněli Vánoční El Clásico, kdy jsme Real porazili vysoko 3:0 na jeho hřišti.

U stolu se probírala minulá sezóna ale i další témata, která s Barçou nesouvisejí. Hlavně některé cestovatelské zážitky opravdu stály za to.

Volná zábava pokračovala a s přibývajícím časem (a alkoholem v krvi) se také začalo zpívat. Hlavní zpěváci Fousek a Sephirot postupně rozezpívali úplně všechny. I když se začalo spíše českými klasikami, samozřejmě to skončilo hymnou a barcelonskými chorály.

Zábava pokračovala až do pozdních hodin. V neděli se většina tradičně zmohla jen na malou snídani a nějaký ten Ostravar na spravení. Probíráním včerejšího večera, ale také blížící se sezóny pomalu skončil jubilejní 10. Velký letní sraz.

Závěrem bych chtěl poděkovat především pořadatelům Rénému a Tomášovi za skvělou organizaci a servis, Simoně a Krisovi za fotky, Valdovi a Jakubovi za pomoc při přípravě prezentace a formalit, a také všem, kteří na sraz dorazili.

Fotky jsou ke stáhnutí zde: https://uloz.to/!wRVk97sUIzvx/img-8211-zip

Reporty z předchozích srazů naleznete zde.

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues




Diskuze

Byla to jako vždy paráda smiley

24.07.2018, 20:21
Migueli Jakub19
Systémový administrátor

Dokázal by si z těch 10 srazů vybrat ten nejlepší? smiley

25.07.2018, 12:25
Jakub19 Migueli

To říct skutečně nedokážu. Každý ten sraz měl něco nezapomenutelného. Bolatice sice mají výhodu v tom zázemí i tím, že nás tam jezdí více, ale ty první srazy v Křenovicích a Vnorovech byly kouzelné díky tomu, že jsme se neznali. A taky to nemohu říct, protože se mi jednotlivé srazy už pletou. Já si ani letos nebyl jistý, jestli jsme hosty rozsekali loni, nebo to loni bylo až na penalty smiley

25.07.2018, 12:57

Děkuji, že jste mě nechali střelit 4 góly, při mé premiéře na srazusmiley jinak cestovatelské zážitky byli naprosto luxusnísmileysmiley

24.07.2018, 21:35
Migueli petis
Systémový administrátor

To člověk nevymyslí smileyZ toho by se dal udělat i dobrý stand up v Comedy Clubu smiley

25.07.2018, 12:25

Priste uz budu muset dorazit ...Vypada to na dobrou zabavu smiley.Ale v lete to mam tezky.

26.07.2018, 12:11
Migueli FcBarcelonaZn
Systémový administrátor

Určitě doraž, nudit se nebudeš smiley

26.07.2018, 13:24
FcBarcelonaZn Migueli

Budu se snazit,ale delam v kuchyni a je tezke dostat dovolenou,kdyz je sezona... Letos bych uz chtěl urcite vyrazit na zapas do Barcelony a kdyby to vyslo,sledovat nejaky zapas spolecne v Brne. Uvidíme,snad vyjde vse .

26.07.2018, 14:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat