4 hráči Barçy v nominaci trenéra de la Fuenteho na EURO

4 hráči Barçy v nominaci trenéra de la Fuenteho na EURO Foto: X @FCBarcelona

Pedri, Fermín López, Ferran Torres, a Lamine Yamal jsou hráči Barçy v nominaci na EURO, ve které nefiguruje Pau Cubarsí. 

Soupiska ,,La Rojy" bude mít na závěrečném turnaji v Německu 4 hráče Blaugranas. Trenér Luis de la Fuente zveřejnil tento pátek definitivní nominaci čítající 26 hráčů. Mezi nimi jsou i 4 hráči Barcelony. Jmenovitě Fermín López, Ferran Torres, Lamine Yamal, a Pedri. Do Německa tak neodcestuje stoper Pau Cubarsí. 

Už jako nominováni sehraje nejen tato čtveřice poslední přípravný zápas před samotným turnajem na stadionu Son Moix proti Severnímu Irsku v sobotu 8. června od 21:00. Příští sobotu 15. si pak Španělé odbydou premiéru na samotném turnaji. Svěřenci kouče de la Fuenteho odehrají první zápas s Chorvaty od 18:00 na Olympijském stadionu v Berlíně, kde v roce 2015 tým kolem kapitána Xaviho získal doposud poslední klubovou trofej v Lize mistrů. 

Nominace: Unai Simón, David Raya, Remiro, Carvajal, Navas, Laporte, Le Normand, Nacho, Vivian, Grimaldo, Cucurella, Rodri, Zubimendi, Fabián Ruiz, Merino, Baena, Fermín, Pedri, Morata, Oyarzabal, Dani Olmo, Ferran Torres, Joselu, Lamine Yamal, Ayoze, a Nico Williams.


Zdroje: fcbarcelona.es



Diskuze

Ten Ferran je mi fakt záhadou. To už ve Španělsku došli lidí?

07.06.2024, 17:37
Johny Rivers absint

Mě je záhadou i Ferran 😂 Asi nejsou útočníci, když berou sumce.

08.06.2024, 09:37

Cubarsi tam mel byt, pau torres taky

10.06.2024, 08:24

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat