Arthur: Užívám si hraní s Neymarem v Brazílii a chtěl bych i v Barceloně

Arthur: Užívám si hraní s Neymarem v Brazílii a chtěl bych i v Barceloně

Před začátkem prvního tréninku barcelonského A-týmu v Ann Arboru se pro klubová média vyjádřil k aktuálním tématům kolem klubu Brazilec Arthur Melo. Ten okomentoval i potenciální návrat jeho krajana Neymara Júniora do Katalánska.

Budoucnost Philippa Coutinha

Je to jeho volba. Musí si promluvit s rodinou a musí být šťastný, aby zde zůstal. Myslím si, že je a mou touhou pro něj je, aby setrval, jelikož je to hráč špičkový hráč a také skvělý přítel. Byl šťastný a stejně jako my všichni tvrdě pracuje. Dle mého má všechno, co potřebuje proto, aby zde zůstal a hodně nám pomohl.

Možný příchod Neymara Júniora

Nemluvím s ním o jeho budoucnosti, jelikož jej nechci příliš otravovat. Každý se ho na to ptá a já s ním mluvím o spoustě jiných věcí. Nevím, zdali dorazí či nikoliv, ale teď jsme tady a uvidíme, co se stane. Myslím si, že fanoušci, hráči a celý tým by jej chtěl zpátky, protože je to úžasný hráč. Osobně si užívám, když hrajeme v Brazílii a doufám, že si budu moci užít s ním hrát i zde. Netuším, zdali promluví. Musí se o tom pobavit s rodinou a udělat to, co chce. Jako jeho přítel mu přeji to nejlepší a více k tomu nemám co říci.

Konkurence ve středu pole

Každý hráč, který hraje v záložní řadě Barcelony, má kvality a máme tolik kvalitních hráčů nejenom v záloze, ale také po celém hřišti. Ať už se trenér uchýlí k jakémukoliv rozhodnutí, domnívám se, že bude dobré.

Fyzická adaptace

Je pravdou, že jsem minulou sezonu měl nějaké problémy, ale proto jsem se tentokrát vrátil dříve – abych zapracoval na fyzické části mé hry. V minulém ročníku jsem udělal nějaké chyby a co se fyzičky týče jsem na tom mohl být trošku lépe, nicméně letos jsem na tom lépe než vloni.

Osobní cíle pro sezonu

Můj první ročník byl opravdu dobrý. Musel jsem se trochu přizpůsobit, ale nyní už jsem se adaptoval a teď se musím snažit více pracovat a v této sezoně tvrději makat. Jsem více zapojený do týmu a podle mého to bude dlouhý ročník, nicméně jsem na to připravený.

Týmové cíle

Když přijde na cíle Barcelony, chceme vyhrát všechny možné trofeje. Bude to těžké, ale jsme zde proto, abychom bojovali a pokusili se tohoto cíle dosáhnout.

Urychlený návrat z dovolené

Hovořil jsem o tom s rodinou a společně jsme se rozhodli vrátit o něco dříve. Díky tomu jsem mohl začít trénovat a připravit se na přátelské duely v USA.

Výkon na Copě Américe

Dodal mi hodně sebevědomí. Čelili jsme tam spoustě týmů, které prezentovaly velkou fotbalovou kvalitu a vyhráli trofej. Přidalo mi to na sebedůvěře.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Pokud bude hrát s Frenkiem v základu, tak mi vlastně už bude jedno, kdo bude ten třetí do party.

09.08.2019, 13:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat