BARCELONA SE PRÝ DOHODLA S JOVIĆEM

BARCELONA SE PRÝ DOHODLA S JOVIĆEM

Ještě je potřeba doladit přestupovou částku, ale s hráčem už by měli být Katalánci domluvení.

Barcelona se dle německého deníku Frankfurter Allgemeine domluvila na podmínkách smlouvy se srbským střelcem Lukou Jovićem, který momentálně hájí dres Eintrachtu Frankfurt. Informace potvrdila, že se Barça dostala do čela řady hned několika nápadníků.

Jednání klubu s hráčovými zástupci probíhala už nějakou dobu a obě strany se dohodly na letním přestupu. Jedná se o podobný případ jako s Frenkiem de Jongem: nejdříve došlo k dohodě s hráčem a teprve poté přijde na řadu vyjednávání s klubem.

Tímto způsobem Barça vyhrála závody mezi řadou evropských klubů, včetně Realu Madrid, který se mladého střelce také snažil získat. I když zatím nikdo tyto informace přímo nepotvrdil, Luka Jović se před pár dny nechal slyšet, že v příští sezóně chce hrát Ligu mistrů.

Jović má na svém kontě zatím 14 gólů a je nejlepším střelcem Bundesligy. Momentálně je ve Frankfurtu na hostování z Benficy, ale německý celek už dříve oznámil, že plánuje využít opci na trvalý přestup. To by znamenalo, že Barcelona bude muset vyjednávat s Frankfurtem, ne s portugalským celkem.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

ot: Španělská nejvyšší soutěž by měl hrát v zahraničí alespoň tři zápasy za rok. Myslí si to prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu. "Pokud chceme, aby LaLiga byla silná, musíme jít fanouškům co nejblíž. Měli bychom ligu propagovat víc a víc," řekl Bartomeu, který nastínil, že LaLiga by měla sehrát ideálně jeden zápas ročně v Americe, jeden v Asii a jeden na Blízkém východě...to je hroznej mamrd.

12.02.2019, 19:53
Pajamen antimadrista

Mně to nepřijde jako špatnej nápad.
Tak jako tak na to jednoho dne přijde.
Když se může hrát NFL či NHL v Evropě, může se hrát i LaLiga opačným směrem :)
Ale rozhodně by se mělo hrát ve světě ze začátku sezony, kdy ten program ještě není tak nabitej :)

12.02.2019, 20:39
antimadrista Pajamen

jde jen o prachy, o fanousky tu nejde, proc tyhle ambice ma jen la liga ? Treba premier league ma ve svete mnohem vetsi ohlas nez la liga, ale tyhle zamery nemaj, vlastne nikdo z evropy vyjma tech nenazrancu z la ligy

12.02.2019, 21:06
Pajamen antimadrista

Myslim si ze par sezon a vsechny EPL tymy vlastneny šejkama budou hrat min. 1 zápas někde v arabášově!

12.02.2019, 21:08
Tarja antimadrista

Možná, že právě proto - chtějí PL dohnat, tak vymýšlí různé způsoby, jak lidi nalákat...

12.02.2019, 21:30
RafteR antimadrista

jop. To je ako ze podme este viac spropagovat TdF. Prva etapa sa pojde z Tokia do Sanghaja. Roland Garros spropagujeme este lepsie tym, ze muzske osemfinale sa bude hrat v Kuala Lumpur a zenske v Bogote.

Ten jeden zapas odohrany v zahranici fakt nalaka zanedbatelne mnozstvo ludi. Hraci z toho maju nic, klub jeden flusanec do peňaženky a z tych dresov co by sa pripadne predali aj tak pojde 90% zisku Nike-u, takze dalsie nic. Ako keby nestacilo, ze musime v strede sezony hrat debilny priatelsky zapas na blizkom vychode so vsetkymi hviezdami. Tam nech radsej La Liga riesi kolektivnu zmluvu na vysielacie prava, ked sa chcu rovnat anglanom.

12.02.2019, 22:17
Tarja RafteR

Je to padlé na hlavu, ale pro vidinu prachů jsou zřejmě ochotní udělat cokoliv. :)

12.02.2019, 23:09
RafteR Tarja

Nuz ked nastavili pravidla tak ako su a platova politika je uplne sialena, tak zachvilu budu predavat aj mankine sminky uchylakom, aby to dokazali ekonomicky udrzat. A to netreba zabudat na to, ake velke slovo bude mat v tomto novy stadion.

13.02.2019, 08:52
Tarja RafteR

To je taky fakt. Ale celkově se mi v posledních letech vyloženě hnusí ten marketing a snaha expandovat na podobné trhy, tam ať se radši starají o to, jak je možné, že odchovancům se nedaří prorazit a že hrajeme nekoukatelný fotbal. Bartovi se určitě pár věcí povedlo, ale už se celkem těším, až bude pryč. Otázka je, co přijde pak. :)

13.02.2019, 12:48

Dobrý,už ted jsou unavení a co když budou také dalky cestovat

13.02.2019, 08:08

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat