BARCELONSKÝ STREAM #1

BARCELONSKÝ STREAM #1

Ve čtvrtek 14.12. proběhl na kanále www.twitch.tv/magnapub první Barça stream, kterým provázel barcelonský fanda a streamer Kony. Hlavní témata streamu byla: srovnání Messiho a Ronalda za kalendářní rok 2017, los osmifinále Ligy mistrů, analýza Valverdeho herního stylu, zhodnocení utkání s Villarealem a příprava na střetnutí s Deportivem La Coruňa.

V níže vystaveném záznamu tohoto streamu se dozvíte, proč zvítězil Cristiano Ronaldo v anketách The Best a Ballon d'Or na úkor Lea Messiho, který zažil prokazatelně lepší kalendářní rok, a jaké vlastnosti tyto dva hráče zdobily.

Dále se podíváme na hodnocení nadcházejícího soupeře v Lize mistrů - Chelsea FC, třetí tým anglické Premier League, který není pro Barcelonu historicky oblíbený klub a z posledních pěti vzájemných zápasů se barcelonským nepodařilo zvítězit ani v jediném případě.

Zhodnotíme rovněž poslední střetnutí s Villarealem, kde se Barcelona až do vyloučení docela trápila. Co chybí barcelonské hře a jaký typ hráče je momentálně v šatně nedostatkovým zbožím? Odpovědi na tyto otázky nám mohou pomoci pochopit, proč se často nedaří hned od začátku naše soupeře dostat pod tlak a proč hráč, kterého si Messi nejčastěji vybírá svými přihrávkami, je Jordi Alba.

V neposlední řadě, se také podíváme na nadcházející zápas s Deportivem La Coruňa, který vyhrál proti Barceloně poslední vzájemné střetnutí a momentálně mu patří 17. příčka La Ligy.

Další díl tohoto pořadu bude uveden příští čtvrtek 21.12 v 19:00 a tématy budou přestupové spekulace a blížící se El Clasico. Pokud se chcete podívat na premiéru, či se zúčastnit diskuze navštivte v tento čas www.twitch.tv/magnapub .

 




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat