Budoucnost Ansu Fatiho mimo Barçu se vyjasňuje

Budoucnost Ansu Fatiho mimo Barçu se vyjasňuje
  • Několik španělských klubů se připravuje přivést ho v létě na hostování
  • Blaugranas s ním pro příští sezonu nepočítají

Ansu Fati už ví, že po skončení hostování v Brightonu nezůstane a ani Barça s ním nepočítá pro další sportovní projekt. Původní myšlenkou byl definitivní prodej, ale jeho nepřesvědčivé výkony v Premier League způsobené i zdravotními potížemi činí přestup nerealizovatelným, takže se bude hledat možnost hostování. "SPORT" před několika dny informoval, že se o hráče uchází Valencia a Sevilla, a "As" potvrzuje, že Sevilla udělá vše pro to, aby útočníka získala, pokud bude transfer reálný.

Ansu odešel ze Sevilly ve velmi mladém věku do mládežnického týmu Barçy. Vypracoval se až do prvního týmu, kde se mu podařilo prorazit s úchvatnou bilancí, ale jeho progres zastavilo zranění kolena. Loni v létě se hráč i klub rozhodli, že nejlepší pro něj bude odejít na hostování, aby získal více herního času, tento recept ale bohužel nevyšel. V Brightonu prožil skvělý listopad, ale svalové zranění ho opět přibrzdilo.

Barça ví, že má na stole "horký brambor", protože Ansu zde v novém projektu nebude mít dostatek prostoru. Barcelona sází na jiné hráče a útočník si bude muset hledat angažmá. Sevilla zvažuje možnost jeho podpisu, i když má velmi přísný platový limit. Sevillský klub bude mít rezervu na to, aby uskutečnil nějaký kvalitní přestup a sázka na Fatiho se může vyplatit. Nebudou schopni převzít celý plat, ale jsou ochotni vyvinout značné úsilí, pokud hráč, jak se zdá, upřednostní sevillskou variantu.

Barça se dívá příznivě na možnost odchodu Ansu do Sevilly nebo jiného španělského klubu, pokud bude hrát roli lídra. Věří, že hostování v La Lize by mohlo zvýšit jeho hodnotu, pokud bude mít dostatečnou důvěru a Sevilla by pro něj mohla být ideálním místem, protože by měl po boku rodinu. Loni v létě se o hráče zajímal Betis, ale kvůli jeho platu se nepodařilo vše dotáhnout do konce.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Problem je, ze Barca zasa bude platit tak 70 percent jeho platu, v horsom pripade cely jeho plat...

12.04.2024, 10:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. Girona FC 71
3. FC Barcelona 70
4. Club Atlético de Madrid 64
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 19
2. Jude Bellingham 17
3. Alexander Sørloth 17
4. Ante Budimir 16
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
27. Ferrán Torres 7
29. João Félix 7
48. Raphinha 5
53. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat