Dani Alves: Chci opět vybudovat tu Barcelonu, kterou jsme tak milovali

Dani Alves: Chci opět vybudovat tu Barcelonu, kterou jsme tak milovali

Barcelona se s Dani Alvesem dohodla na jeho návratu do klubu v páteční večer, kdy klub také tuto informaci oficiálně zveřejnil. Dani Alves fanouškům dnes poslal vzkaz a zdůraznil, že chce opět vybudovat tu Barcelonu, kterou všichni tak milovali. Tímto vzkazem chtěl jistě fanouškům dodat naději:

"Zdravím všechny Culés, už jsem tady v Barceloně. Jsem opět s vámi a jsem moc šťastný, že se vracím domů. Doufám, že se brzy uvidíme. Chci si to tady užívat a pomoct opět vybudovat tu Barcelonu, kterou tak všichni milovali."

Je poněkud ironické, že byl Alves jedním z prvních hráčů, kteří do Barcelony přišli během Guardiolovy éry. Spolu s ním tehdy přišel také Seydou Keita nebo Piqué. Nyní se stal prvním hráčem, který do klubu přichází za éry Xaviho. Právě návrat Xaviho k příchodu Alvese výrazně přispěl. Xavi chce do týmu nějakého lídra, který ale vyřeší i problémy na pravé straně obrany. 

Alves nebude až do zimního přestupového období zaregistrovaný, ale může prozatím trénovat s týmem a očekává se, že jej na tréninku uvidíme už v pondělí.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

To by byl kapitán! Ne jak Busquets, o kterém člověk 90 minut neví, resp. nevidí, že by se tým snažil povzbudit, vyhecovat..
S jeho nasazováním to ale Xavi snad nebude moc přehánět. Minuty musí sbírat především Dest.

13.11.2021, 18:40
cechoma MilanBalage

Bus je pro mě nejmene oblíbený hráč za posledních 10 let. Hráč může být dobrý jak chce, ale to jeho simulování mi strašně vadí. Upřímně se těším, až skončí.

13.11.2021, 19:32

By me zajimalo, kdo ziskal vic balonu v zapase, nez Bus.

13.11.2021, 21:10
cechoma McL_cule

Nikdo. Před pár lety to byl nejlepší def záložník na světě a to s přehledem. Ale jeho pády a následné zázračné vyléčení, to prostě nesnáším. Stejně jako Neymar a Suarez. Ano, MSN nemělo konkurenci, ale daleko raději jsem měl útok Messi plus hráči jako Ronaldinho, Giuly, Eto, Pedro a Villa. Ty neustálé pády a breceni u rozhodčích ze strany Neymara a Suareze byly otřesný.

13.11.2021, 21:37
raval69 cechoma

Máš pravdu, že kdysi platila Barca za po všech stránkách skoro až rytířský klub.....tohle pak postupně zkorodovalo. Vůbec bych se nezlobil, kdyby kromě sportovní stránky věci došlo i na etiku a i věci jako simulování se znovu vnímaly jako silně nežádoucí. Je opravdu načase přemýšlet nad tím, čím Barca kdysi všechny tak uhranula a snažit se to restaurovat. Ale co se týče Buse, on těch ran schytá na ty své natažené pérka opravdu dost. A taky dost ran rozdá....

14.11.2021, 12:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat