Depay: V Barceloně jsem zatím nastoupil jen dvakrát, to je málo

Depay: V Barceloně jsem zatím nastoupil jen dvakrát, to je málo

Memphis Depay v této sezóně zatím příliš času neodehrál. Doufá však, že se jeho situace díky gólu proti Elche otočí. Nizozemský hráč hovořil pro ESPN na reprezentačním srazu.

"Samozřejmě jsem se na tuto reprezentační přestávku těšil. Asi si dokážete představit proč," řekl.

"Hrál jsem zatím méně a nejsem na to zvyklý. Tady hráč ví, že hrát bude a mám motivaci."

"Dosud jsem v LaLize nastoupil dvakrát. To je málo. Po hodině hry mě trenér vystřídal, ale chtěl jsem hrát déle. V posledních 25 minutách hry mi sedí, že je vepředu více prostoru a dokáži využít svou energii. Během přestupového období mi volaly jiné kluby a zvažoval jsem své možnosti. Rozhodl jsem se zůstat a bojovat o místo v Barceloně. V minulé sezóně jsme byl společně s Aubameyangem nejlepším střelcem. Miluji Barcelonu a před výzvou neutíkám."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

O dvě (použil bych číslici, ale vypadalo to jako "skrytá" reklama) utkání více, než bylo nutné. smiley
V užší nominaci na golden boy (40 hráčů) je hned 5 z FC Barcelona (ač Nico je na hostování). Dále pak Balde, Gavi, Pedri a Ansu Fati. Nejvíce ze všech klubů v Evropě!smiley Pedri nemůže cenu vyhrát btw. neb jí ziskal loni. A konečně tak přerušil 16 let dlouhé čekáni barcy na toto výjmečné ocenění (2005 Leo Messi). I přes značnou převahu v zastoupení, je bohužel nepravděpodobné, že by cena skončilo opět u nás. Ač se Gavi zcela jistě dostane do nejužšího výběru "top10".

21.09.2022, 16:04

No hej, v dnesnej slobode prejavu je potrebne davat pri prejave pozor, aby sa nesliaplo na jednu z premnohych naslapnych min mozneho sudneho sporu, pricom o mnohych nemusis mat tusenie, teda najlepsie je mlcat, obdivujem teda tvoju odvahu vobec nieco napisat.

22.09.2022, 19:01

"V minulé sezóně jsme byl společně s Aubameyangem nejlepším střelcem." Jen na to potřeboval téměř dvojnásobek času. také stihl celou předsezóní přípravu a měl 2 měsíce k adaptaci do týmu. Auba měl cca 2 dny.
Od sezóny 2003/04 nedala Barca tak málo branek, jako právě v ročníku s Depayem. A nemít v lednu posilu z ostrovů, kdo ví, jestli by trio s Démbélem a Fatim (Martin B. a LdJ jako střídající) vybojovaloTOP4 zajištující LM pro příští sezónu.

21.09.2022, 16:19
Andreas KU420

A všimol si si, že aj napriek tomu, že nemá typickú pozíciu , zatiaľ je gólovejsi ako naše krídla ? Momentálne je pre mužstvo platnejší ako Ferran aj Fati. Nehovorím, že je lepší ale pri tom góle ktorý dal ukázal, čo nám chýba v pokutovom území a nemá to nikto len on a Lewa. A to je sila. V medzihre ak by zrýchlil a nepredrzoval loptu je taktiež dobrý akurát sa zbytočne snaží o rôzne kaskadérske kúsky. Ja si myslím, že na ľavú stranu sa hodí momentálne najviac.

21.09.2022, 19:34
absint Andreas

Tak to vůbec. Jediná pozice, která mu jakž takž sedí je podhrot, všude jinde je téměř nulový. Sám píšeš, že nemá rychlost a nevyniká ani v mezihře, co by teda dělal na křídle? Ale chápu, dal teď pěkný gól, tak zase nějakou dobu budou lidi psát, jak je dobrý a měl by hrát. Jeho statistiky jsou ale bída, ovšem vypadá to, soudě dle rozhovoru, že si to sám neuvědomuje.

22.09.2022, 13:14
Andreas absint

Presne tak. Momentálne je to najlepšia možnosť na LW. Chceš vedieť prečo ? Tak napríklad, pokiaľ Ferran s Fatim nezačnú niečo hrať , má práve Depay najväčšie šance. Za ďalšie, Dembič aj Raphinha sú z tej strany polovičný.
Teraz k tomu prečo. Áno, je podhrot. Nemá rýchlosť ale technicky je výborný. Že sa občas zbytočne motá je pravda. Ale ak si dokáže vyjsť s Lewom v ústrety je nebezpečnejší ako Fati , Ferran. Sťahuje sa do stredu , je silný a dokáže vytvoriť priestor. Pri momentálnej Baldeho forme tam nutne nemusí byť čistokrvné krídlo. Veď Xavi sa snaží to pekne vyvážiť. Balde útočí, Kounde hraje nižšie. Je to na dlhšiu debatu ale môžem ti povedať, že takticky je Depay jedna z kvalitných možností do zápasov, ktoré máme pod kontrolou.

22.09.2022, 18:27
zaky94 Andreas

Přesně jak píšeš, Balde je neskutečný vepředu.

23.09.2022, 09:38

Aktualne najlepsia volba na LW.

22.09.2022, 01:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat