FANKLUB PODPOŘIL HRÁČE BARÇY VE ZNOJMĚ

FANKLUB PODPOŘIL HRÁČE BARÇY VE ZNOJMĚ

Akce Znojmo žije fotbalem byla zajímavá i z pohledu fanoušků FC Barcelony, a tak naše Penya nemohla chybět.

Na programu této události byl totiž i zápas výběru Česka a Slovenska s bývalými hráči Barçy.

Do Znojma jsme se s Davidem vydali z Ostravy. Nejprve jsme dorazili do Otrokovic, kde nás vyzvedl Conelly, a poté jsme se zastavili pro Fouska v Karolíně, kde se možná jednou bude konat Velký letní sraz. Po prohlédnutí prostor jsme pak už vyrazili přímo do Znojma.

Zde jsme se ubytovali v hotelu Morava, kde na nás již čekal Mazzipedro. Potom jsme se vydali do restaurace na oběd a nějaké to pivo. Tady se k nám postupně připojila jak pražská posádka ve složení Jakub a Garion, tak Josef s manželkou a Honza.

U stadionu jsme se pak setkali i se zbytkem našich členů Pavlem, Martinou, Strécem a Michalem s Klárou. Později dorazil také Martin.

Nejprve byl na programu zápas Real Top Praha s Mufuzou. Takže k vidění byla řada celebrit jako například Míra Bosák nebo Lavi, ale také fotbalisté jako například Marek Heinz.

.

Hráče Barçy jsme přivítali hned při příjezdu a předali jim také malý dárek v podobě vlaječky a šály fanklubu. Dorazil například i Juan Carlos nebo kapitán tohoto výběru Andoni Goikoetxea. Bohužel Eric Abidal nepřijel, což se vzhledem k tomu, že byl poslední den přestupů, dalo čekat.

Před samotným zápasem si mě zavolal jeden z oficiálních fotografů, abych mu jednotlivé hráče Barçy pojmenoval. A došlo také na rozhovor pro Českou televizi, Mladou frontu a ČTK. Bohužel (nebo možná bohudík) z patnácti minutového rozhovoru se do většiny médií dostala jen jedna věta. Zmínku o našem fanklubu si můžete přečíst na sport.cz, blesku, webu ČTČeských novinách nebo také na Eurofotbale. Největší zmínku a také video, kde jsou někteří naši členové zachyceni, najdete zde.

Pak již přišel na řadu samotný zápas. Zazněla i Barcelonská hymna, kterou jsme si samozřejmě zazpívali také. Bohužel hráči Barçy nepředvedl nijak oslnivý výkon. Problémy měli hlavně v obraně. Například Robert Fernandéz předváděl na stoperovi podobné výkony jako při přestupech.

Stará Garda Barçy nakonec prohrála 5:1. Tímto zápasem ovšem náš program neskončil, a tak jsme si ještě šli vychutnat noční Znojmo. Nejprve úžasná večeře v restauraci Bermuda a poté místní diskotéka až do ranních hodin.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem členům, kteří na tuto akci dorazili. A také pořadatelům, především Luďkovi Zelenkovi za vstřícnost a skvělou organizaci.

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli“ Škurek

Prezident

Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues




Diskuze

Chtěl bych za nás, chomutováky, poděkovat všem ostatním fanklubákům za super zážitek! Moc jsme si to užili, byla fakt sranda.. konečně se mi splnil sen si zazpívat hymnu naživo před hráči FCB!!.... díky, díky a ještě jednou díky všem smileysmileysmiley visca el Barça!!

03.09.2018, 21:18

Takže Já jsem tam nebyl jo ? 😂😂😂😂😂😂

03.09.2018, 21:26
Migueli Stréc
Systémový administrátor

Velká omluva. Opraveno. Tohle si nikdy neodpustím :-(

03.09.2018, 21:41

Bylo to super....:-D velmi pěkně napsaný report. díky prezidente :-D

04.09.2018, 00:13
Migueli Fousek
Systémový administrátor

Díky. Některé věci jsem tam zase dát nemohl smileysmiley

04.09.2018, 08:18
Conelly Migueli

smileysmileysmiley

04.09.2018, 10:34

Moc mě mrzí, že jsem tam nemohl přijetsmiley

04.09.2018, 16:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat